Compleet pakketten

Losse pakketten

'Uitstekend'

Een score van 9.5 uit 10

Ik heb de eerste complete set gekregen. Ben het gaan gebruiken en wat ben ik verrast, zo snel alles schoon met gemak. Het scheelt zoveel tijd dat ik echt niet meer anders wil. De keuken, de badkamer en de wc ruikt heerlijk fris. De ramen blijven schoon ook na een regenbui. Verbazingwekkend zo fijn spul.

Anita

Ik ben ZOOOO blij dat ik jullie leren kennen heb. Als boerin ben ik steeds op zoek naar middeltjes om zo snel mogelijk iets proper te krijgen zonder er te veel zaken bij te moeten sleuren. ZO is PERFECT. Het ruikt subtiel lekker en het maakt ZO efficiënt schoon met enkel een tof!

Nadine

ZO producten zijn heerlijk, zo maken goed en milieuvriendelijk schoon, ruiken zalig en de kokos handwas is bij ons favoriet. Kortom geniet terwijl je het milieu helpt en bespaart Probeer ZO producten en wordt ook fan van ZO! Wij raden het iedereen aan, ook leuk als kadootje trouwens.

TielseDi

Besparen op de voorjaarsschoonmaak: ZO doe je dat

Als je de voorjaarsschoonmaak helemaal met een ZO sprayer en microvezeldoek doet, ben je maar een paar euro kwijt. Met 4 ZO sprayers en microvezeldoeken bespaar je geld, schoonmaakmiddelen, energie, plastic flessen én tijd. Bovendien heb je met ZO geen verspilling en geen afval. Voor maar € 1,50 per maand heb je bijvoorbeeld altijd een schone keuken.

Shop nu

Extra aandacht voor je huis in het voorjaar

Onze moeders en oma’s maakten er een paar dagen voor vrij als het lente werd: de grote schoonmaak. Die grondige schoonmaakdrang heeft plaats gemaakt voor gemak. Want wie heeft er nog tijd om 1 x per jaar het hele huis onder handen te nemen? Met ZO is de voorjaarsschoonmaak zo gebeurd.

Lees deze blog