Verzenden en retourneren

ZO verzenden we

  • Als je hebt besteld, sturen we je een mail met de orderbevestiging.
  • We pakken je bestelling op werkdagen binnen 24 uur in. Zodra je pakket onderweg is, krijg je een mail met de verzendbevestiging en een track&trace-code.
  • In Nederland bezorgt PostNL je bestelling.
  • In België bezorgt bpost je bestelling.

Standaard levering in Nederland;
Niet thuis >> afleveren bij de buren
Zijn die niet thuis, dan kan het pakket afgehaald worden bij dichtbij zijnde Postnl locatie.

Bezorgen op Safe Place!
Hiervoor geef je Postnl toestemming om bij niet thuis het pakket in bijvoorbeeld de garage te leggen. Je bent dan zelf verantwoordelijk.

Verzendkosten

🇳🇱 Voor verzending binnen Nederland betaal je € 4,90. Bestel je voor meer dan € 30.-, dan is verzending gratis.

🇧🇪 Voor verzending naar België betaal je € 6.00. Bestel je voor meer dan € 30.-, dan is verzending gratis.

Ruilen en retourneren – herroepingsrecht.

Heb je je bedacht en wil je iets terugsturen? Geen probleem. Dit kan binnen 30 dagen nadat je je bestelling in huis hebt. We hebben een paar voorwaarden:

  • De kosten van de retourzending betaal je zelf: € 4.90.
  • Zorg ervoor dat de producten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd zijn en stuur ze in een stevige verzenddoos terug.
  • Vraag bij de vervoerder (PostNL) altijd om een verzendbewijs.
  • Voor onze producten gelden de algemene voorwaarden

30 dagen bedenktijd – Herroepingsrecht.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Aanmelden mag ook  hier.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
ZO Magazijn
Opperduit 306
2941 AP Lekkerkerk
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

We verwerken je retour binnen 7 dagen na aankomst in ons magazijn. Heb je niks van ons gehoord? Laat het dan even weten via ons contactformulier.