preloader
Terug naar boven

tot ZO!

ZO is de nieuwe manier van schoonmaken makkelijker: hygiënischer, voordeliger én duurzamer. Zo werken we samen aan een schone planeet. Heb je vragen over een van onze producten, over onze methode of over je bestelling? Mail of bel ons:

info@zoschoon.nl

We reageren binnen 24 uur.

085 303 4204

WhatsApp of Bel. Ma-Vrij, 9:00 – 21:00

  Vragen en antwoorden

  Hoe komt het dat ZO goedkoper is dan gewone schoonmaakmiddelen?

  We leveren onze reinigers onverdund. Water voeg je zelf toe. Dat scheelt vervoer, en het scheelt in de kosten: per sprayer betaal je omgerekend € 1,19. Een gemiddeld gezin gebruikt 1 sprayer allesreiniger per maand.

  Kan ik de producten ook ergens ophalen?

  Dat kan nu nog niet. Binnenkort komen er afhaallocaties. We houden je op de hoogte. Nu krijg je onze reinigers thuisgestuurd in handige navulzakken van 500 ml. De navulzakken zijn gemaakt voor hergebruik. Is de zak leeg, dan stuur je hem gratis naar ons terug. We vullen hem dan weer voor je.

  Wat is het voordeel van jullie microvezeldoek?

  Onze absorberende doekjes zijn gemaakt van gerecycelde grondstoffen en worden duurzaam geproduceerd. Ze gaan lang mee: je kunt ze tot wel 300 keer in de wasmachine doen. En ze zijn er in verschillende kleuren: zo haal je de doekjes voor de wc en het aanrecht nooit meer door elkaar. Voor glas hebben we een aparte doek.

  Hoelang kan ik de doek gebruiken voordat ik hem moet wassen?

  Dit hangt af van het vuil dat je in de doek ziet. Je kunt de doek 4 keer vouwen waardoor je de doek aan 8 zijden kunt gebruiken. Laat de doekjes tussentijds regelmatig drogen aan een haakje. Ons advies is om een gebruikte doek nooit langer dan 3 dagen te laten hangen. Is de doek niet zichtbaar vuil, dan kun je hem ook 2 minuten vochtig (NIET droog) in de magnetron doen: dan worden alle bacteriën worden gedood.

  Is het schadelijk voor dieren?

  Nee, onze reinigers zijn in de sprayer – gemixt met water – veilig voor dier en mens.

  Waarom is ZO duurzaam?

  We maken onze reinigers van natuurlijke ingrediënten. En wat de natuur maakt, breekt de natuur ook weer af. ZO reinigers mix je zelf. Daardoor vervoeren we geen water en besparen we veel energie. Bovendien hebben we geen afval: we hergebruiken onze verpakkingen en wat we niet kunnen hergebruiken recyclen we.

  Kan ik alles insprayen?

  Ja, als een oppervlak nat mag worden, kun je het insprayen. Mag het niet nat worden, denk aan elektronica, dan spray je niet het oppervlak maar de doek in.

  Moet je na het sprayen het oppervlak echt afnemen met een doek?

  Als de reiniger even kan inwerken, krijg je het beste resultaat: de reiniger weekt het vuil los en met de doek neem je het vuil weg.

  In de badkamer – en andere ruimte waar het nat mag worden – is afspoelen met water genoeg. De douchewand en -kranen kun je insprayen en afspoelen. En dat geldt ook voor de binnenkant van de toiletpot.

  Waar kan ik ZO voor gebruiken?

  Onze reinigers gebruik je elke dag, daar zijn ze voor gemaakt. Met ZO keuken schoon maak je elke dag na het koken je aanrecht en je kookplaat schoon. Met ZO sanitair schoon houd je de badkamer schoon én kalkvrij door elke dag even te sprayen. ZO alles schoon gebruik je voor vloeren, tafels, kasten en kastjes. Je spiegel, laptop of tv-scherm maak je schoon met ZO glas schoon en de speciale glasdoek.

  Wat betekent vegan, zijn niet alle schoonmaakmiddelen vegan?

  Al onze producten zijn vegan: er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen, en we testen niets op dieren.

  Waarom is jullie manier hygiënischer?

  Als je met een emmer sop schoonmaakt, spoel je het doekje steeds in hetzelfde water uit en verspreid je vuil en bacteriën. Met ZO spray je een oppervlak in en veeg je het schoon met een microvezeldoek. Bovendien zijn onze sprayers zo mooi dat je ze in het zicht zet. Waardoor je ze veel makkelijker pakt en dus veel sneller even schoonmaakt.