Op de zaak, op de sportschool en in de horeca

ZO staat overal in huis. Maar je komt ZO ook tegen op je werk, in sportscholen en bijvoorbeeld restaurants. ZO is ideaal voor de bediening in de horeca, voor atleten in de sportschool, voor mensen op kantoor met flexibele werkplekken of gewoon als cadeau voor je personeel of relaties.

Grootverbruikers

ZO is een nieuwe manier van schoonmaken. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vegan, diervriendelijk en gemaakt met ingrediënten die in de natuur voorkomen. Zonder afval en zonder transport van water. Met ZO maak je veilig, makkelijk en voordelig schoon. Zonder dat je het milieu om zeep helpt.

 

Speciaal voor bedrijven hebben we speciale navulboxen van 5 liter.

 

Geïnteresseerd in ons zakelijk aanbod? Neem contact met ons op.

ZO cadeau

Makelaars, interieurarchitecten, bouwbedrijven, sportscholen en kantoren geven ZO al cadeau aan hun relaties en medewerkers. Want ZO is weer eens wat anders dan een bloemetje, een chocoladereep of een cadeaubon. Prachtig om te zien en bovendien goed voor de planeet.

ZO cadeaus zijn er al vanaf € 7.50. We helpen je graag met het samenstellen van een passend cadeau.

Vraag hier je offerte aan

ZO werken we samen

Veel bedrijven zijn blij met ZO. Omdat het makkelijk werkt, omdat het er prachtig uitziet en omdat gebruikers het zo pakken.

1

Miranda, eigenaar B&B

“ZO ziet er leuk uit. Ik merk dat onze gasten dat erg waarderen. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat ZO net als wij duurzaamheid als uitgangspunt hebben.”

2

Jos, eigenaar Crossfit

“De mensen die hier komen, zien de sprayers staan. En weten daardoor dat de schoonmaak goed geregeld is.”

3

Rik, CEO TBWA\NEBOKO

“We sturen onze thuiswerkende collega’s regelmatig iets leuks. Bijvoorbeeld een startpakket van ZO. Daarmee wordt schoonmaken makkelijker en hygiënischer. Bovendien zonder afval en vegan.”

Producten

Onze klanten