Een nieuwe manier

Altijd klaar voor gebruik

Voor een schone vloer heb je vanaf nu geen emmer, water of mop meer nodig. Want onze ZO vloer schoon spraywisser verandert de manier waarop we vloeren reinigen. Beloofd. Dankzij het handige spraymechanisme en de uitwasbare microvezelpad heb je nooit meer gedoe met natte dweilen. De ZO vloer schoon spraywisser is altijd klaar voor gebruik en ziet er ook nog eens goed uit.

Shop nu
ZO vloer schoon

Klik. Klak. ZO klaar

Je krijgt ZO vloer schoon thuis in een compacte doos. De sprayer heb je in een halve minuut in elkaar gezet. Doe ZO vloer schoon tot de streep in de vulfles, even aanvullen met water en klaar ben je.

Vlekken, stof en haren zijn zo weg
Door de speciale weving van de microvezelpad haal je stof en haren makkelijk weg. En omdat de microvezelpad wel 5 mm dik is, kan die veel water en vuil absorberen. Is hij zichtbaar vuil? Dan was je hem even uit.
Een fijne spray, voor een groot oppervlak
Met de ZO vloer schoon spraywisser heb je een lekker groot bereik, met meer gemak. De sprayer heeft een radius tot wel 80 centimeter. Doordat je de reiniger gelijkmatig verdeeld, wordt het vuil losgeweekt voordat je eroverheen gaat. Zo hoef je niet te schrobben.
Bij elk vlekje, in elk hoekje
Je slaat geen plek meer over, dankzij het innovatieve, draaibare 360-graden-ontwerp van onze spraywisser. Of het nu gaat om moeilijk bereikbare plekken onder meubels of kleine hoekjes, met onze ZO vloer schoon spraywisser gaat schoonmaken moeiteloos.

Nu met gratis extra microvezelpad cadeau

Bestel nu een ZO vloer schoon startpakket. Want in de introductieweken krijg je een extra microvezelpad cadeau. Dan grijp je nooit mis. Want je hebt er een in gebruik en een in de was.

Shop nu

Het hele assortiment

ZO vloer schoon

Veelgestelde vragen

Kan ik ZO vloer schoon op elke vloer gebruiken?

Zeker. ZO vloer schoon is pH-neutraal en veilig voor alle harde vloeren: marmoleum, pvc, beton ciré, tegels en laminaat en hout. Je dweilt namelijk niet, maar reinigt klamvochtig. De spray verspreidt zich mooi. En de reiniger tast de vloer niet aan, maar lost alleen het vuil op. Een houten vloer blijf je verder onderhouden zoals de leverancier dat voorschrijft.

Moet ik de pad na gebruik uitwassen?

Als je stof en haren droog hebt gewist, haal je alleen het vuil van de pad. Heb je een paar vlekken, bijvoorbeeld voetstappen, verwijderd, dan kun je de spraywisser gewoon terughangen. Heb je de hele vloer in de kamer gedaan en is de pad een licht vervuild, dan spoel je de pad even uit onder de kraan. Is de pad vies, dan was je hem in de wasmachine. Dat kan 300 tot 400 keer.

Waarom gebruiken jullie een microvezelpad?

Microvezel neemt vuil makkelijk op en houdt het vast. Met microvezel en een spray wordt je vloer ook niet kletsnat. Dat is beter voor je vloer en veiliger voor jou: want de vloer wordt niet glad. De spraywisser is lekker licht. Je loopt niet met een zware emmer met sop, en je hoeft niets uit te wringen. Omdat je met microvezel geen dweil meer nodig hebt, werk je hygiënischer. Een dweil die je steeds in hetzelfde sop uitspoelt, verspreidt vuil. Met de pad haal je vuil weg. Na gebruik hoef je de pad alleen maar even uit te spoelen en aan de handige wandhaak te hangen. Geen haak? Laat de pad dan drogen aan de lus.

Heb ik echt geen emmer met sop meer nodig om de vloer schoon te maken?

Klopt. Emmer en dweil kun je de deur uitdoen. Met de spraywisser maak je de hele vloer schoon. Droog voor de stof en haren, nat voor het reinigen. Zie je ergens een vlek? Spray die dan in, laat even inwerken en neem af. De spraywisser maakt écht schoon: ziekenhuizen doen het al jarenlang zo.

Waarom is ZO vloer schoon duurzaam?

In ZO vloer schoon zitten geen schadelijke stoffen. Het bestaat voor 100% uit ingrediënten die in de natuur voorkomen en die de natuur meteen afbreekt. ZO vloer schoon is een nieuwe manier van schoonmaken: zonder warm water en zonder overdosering van reinigingsmiddel. En net als al onze andere producten vul je het concentraat zelf aan met water – dat hoeven we dan niet te vervoeren – en is het verpakt in recyclebare navulzakken die je na gebruik terugstuurt.

Bekend van