preloader
Terug naar boven

ZO zijn wij

ZO, daar zijn we dan, een merk met een droom: een schoon huis voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt.

Geen afval

Onze sprayers zijn zo gemaakt dat je ze heel vaak kunt gebruiken. Onze reinigers krijg je thuisgestuurd in handige navulzakken van 500 ml. De navulzakken zijn gemaakt voor hergebruik. Is de zak leeg, dan stuur je hem gratis naar ons terug: Antwoordnummer 2060, 3970 VD Bunnik. We vullen hem dan weer voor je. Kunnen de zakken niet meer gevuld worden, dan gebruiken we ze als grondstof voor nieuwe producten. Zo hebben we geen afval.

Ontworpen voor hergebruik

100% recyclebaar

Veilig en vegan

Al onze producten zijn vegan: er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen, en we testen niets op dieren.

100% natuurlijk

Geen chemicaliën

Geen transport van water

Je mengt de reinigers zelf. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Zo werken we samen aan een schone planeet.

Mix it.

Spray it.

Wipe it.

Bestel vandaag het startpakket!

Start vandaag met duurzaam schoonmaken en bestel ons startpakket. Goed voor een jaar lang schoonmaken. Inclusief sprayer en microvezeldoek.