Geen Black Friday, maar Forever Friday

Dit is de week van Black Friday. Maar bij ZO doen we daar liever niet aan. Met ZO ben je namelijk het hele jaar door voordelig uit. Schoonmaken met ZO is beter voor de planeet en voor je portemonnee​. En nog leuk ook.

Daarom willen we in de week van Black Friday heel Nederland en Vlaanderen laten zien hoe goed en voordelig ZO is. Jij kent ZO al. Help je mee? Hoe meer mensen ZO gebruiken, hoe mooier de wereld wordt.

Van 18 tot en met 28 november vieren we Forever Friday. Dé periode om iedereen kennis te laten maken met ZO, want je krijgt bijvoorbeeld maar liefst 50% korting op een ZO startpakket. Dat is inclusief een ZO forever bottle, die een leven lang meegaat. Tijdens Forever Friday krijg je bij je bestelling bovendien een mooie waterfles cadeau.

Een schone planeet, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daar gaan we voor.

Enorm bedankt voor je support.

Forever Friday: gratis duurzame drinkwaterfles bij je bestelling

Van 18 tot en met 28 november krijg je bij elke bestelling 2 waterflessen van Join the Pipe ter waarde van € 7,95 cadeau: 1 voor jezelf én 1 voor een kind in Afrika.

Join the Pipe is een netwerk van kraanwaterdrinkers. Join he Pipe legt waterleidingen aan, installeert waterbesparende tappunten en verkoopt herbruikbare waterflessen. Met die verkoop financiert Join the Pipe projecten voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Daar zorgt Join the Pipe ook voor navulbare drinkflessen, zodat er geen single use plastic op straat (en uiteindelijk in zee) komt. Daar past natuurlijk helemaal bij ZO.

Meer weten? Kijk op https://join-the-pipe.org/

Deel dit artikel via social media