De introductieweken zijn al begonnen en er komt een nieuw schooljaar aan. Ga je op kamers? Dan deel je de keuken en de badkamer waarschijnlijk met anderen. Met ZO maak én hou je die makkelijk en heel snel schoon. ZO is de nieuwe manier van schoonmaken: voordelig, vegan en duurzaam. En het ziet er ook nog eens goed uit. Welke student wilt dat nou niet?

Gaat je zoon, dochter, neef, nicht, vriend of vriendin op kamers? Dan is iets van ZO een origineel, mooi vormgegeven én duurzaam cadeau. We hebben verschillende cadeausets. Zoek snel iets uit! Want wat is nou leuker dan een mooi, duurzaam én nuttig cadeau?

Shop nu

Klaar voor een jaar!

Zo is de nieuwe manier van schoonmaken. Hygiënischer dan met een emmer sop. En duurzamer dan gewone schoonmaakmiddelen. Want zeg nou eerlijk, als je op kamers gaan moet het schoonmaken vooral zo makkelijk en toegankelijk mogelijk zijn.

Je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt. ZO heeft het vegan keurmerk, wordt geproduceerd in Nederland en is veilig. Je mixt de reinigers zelf met water: in de sprayers die zo mooi zijn dat je ze niet wegstopt, maar in je kamer neerzet. Dat scheelt onnodig vervoer van water én je maakt ongemerkt vaker schoon.

Met een startpakket ZO alles schoon – geschikt voor alle oppervlakken in je kamer – heb je een complete set die bestaat uit een sprayer, een navulzak en een microvezeldoek. Met een navulzak vul je 10 sprayers. Met een sprayer kun je 400 keer sprayen.

Deel dit artikel via social media