ZO staat in elke kamer

Je huis schoonmaken een grote klus? Niet met ZO. Als je eenmaal gewend bent aan deze nieuwe manier van schoonmaken, wil je nooit meer anders. En met ons 4-in-1 pakket heb je overal in huis precies de goede sprayer staan. Met bijpassend doekje.

Schoonmaken met ZO is hygiënischer, kost minder water én minder tijd dan de traditionele emmer met sop. De sprayers van ZO zet je overal in huis in het zicht – daarom zijn ze ook zo mooi – waardoor jij én de anderen in huis veel makkelijker even iets sprayen en wipen. Op deze manier worden de oppervlakken in je huis, van ruiten tot aanrecht en wastafel, veel minder snel vies en wordt schoonmaken steeds makkelijker. Schoonhouden noemen we dat bij ZO. Een uitgebreide ‘grote schoonmaak’ is daardoor niet meer nodig!

Voor elke ruimte
Met ZO is de kans dat je vuil verspreidt veel en veel kleiner dan wanneer je schoonmaakt met sop. Ga maar na, als je een doek in een sopje uitspoelt wordt het water vuiler. Het sop verliest aan kracht. En met je uitgespoelde doek breng je eigenlijk vuil over op een ander oppervlak. Dat kan hygiënischer. Een oplossing is om elke keer je emmer met sop te vervangen. Maar dat kost tijd, en erg veel water. De simpelste oplossing is in elke kamer een sprayer van ZO te zetten. Voor elke ruimte in je huis hebben we een speciale reiniger met bijpassende doek. Er zijn vier verschillende reinigers. Je vindt ze in ons nieuwe, handige en complete 4-in-pakket. Bestel ‘m en je bent klaar voor een jaar. Toch liever eerst één reiniger proberen? We hebben ook startpakketten. Zoals het ZO keuken schoon startpakket en het ZO alles schoon startpakket.

Meer weten over onze mooie forever bottles (ja, echt forever)? We hebben er een blog over geschreven.

Deel dit artikel via social media