Schoonmaken met ZO is hygiënischer, voordeliger én duurzamer. We werken alleen met ingrediënten die in de natuur voorkomen en je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. In een sprayer die zo mooi is dat je hem niet wegstopt, maar gewoon neerzet. Zo maak jij vaker schoon en hoeven wij geen water te vervoeren.

Met ZO wordt je huis schoon, zonder dat je de planeet om zeep helpt. Daar doen wij namelijk alles aan. We werken alleen met natuurlijke ingrediënten en recyclebare materialen. En we leveren een reinigingsconcentraat. De meeste schoonmaakmiddelen zijn klaar voor gebruik, maar wist je dat die voor zo’n 95% uit water bestaan?

Uit je eigen kraan
Dat water moet allemaal vervoerd worden en voor water hoef je wat ons betreft niet te betalen: dat komt ook gewoon bij jou uit de kraan. Daarom mix je ons reinigingsconcentraat zelf. Om het je makkelijk te maken heeft de sprayer een vulstreep: het kan niet missen. Doordat we geen water toevoegen kunnen we met praktische zakken werken in plaats van met flessen. En dat betekent minder ruimte én minder transport. De navulzak kan door de brievenbus. En is hij leeg? Dan recyclen we de zak.

Deel dit artikel via social media