Altijd een opgeruimde keuken? Met ZO afwas schoon heb je je aanrecht heel snel aan kant. Gewoon terwijl je aan het koken bent bijvoorbeeld, en even snel je tosti-ijzer schoon wilt maken.

Makkelijker kan het niet

Wist je dat die gewone fles afwasmiddel op je aanrecht eigenlijk alleen bedoeld is voor een sopje met veel warm water? Het is veel makkelijker – en sneller – om de vaat die niet in de vaatwasser gaat meteen na gebruik even af te wassen met koud water en ZO afwas schoon.

Dit heb je nodig

ZO afwas schoon
ZO afwasdoek
ZO kokosspons

Mix it.

Vul je ZO afwasfoamer tot de streep met ZO afwas schoon en vul aan met koud water uit je eigen kraan. Nu ben je klaar om te foamen: en dat betekent zuiniger en makkelijker afwassen.

Foam it.

  1. Spoel je vaat af met koud water. Alleen vette, aangekoekte pannen spoel je voor met heet water.
  2. Een pan foam je 2 tot 3 keer, voor een glas of kopje heb je aan een half pompje genoeg.
  3. Verdeel de foam met een borstel of spons. Laat zwaar vervuilde pannen even staan.
  4. Spoel af met koud water.
  5. Droog af met een keukendoek, zoals de ZO afwasdoek.

Ook je oven, onderdelen van je koffiemachine, blender, barbecue en andere keukenapparatuur maak je schoon met ZO afwas schoon: even foamen en laten intrekken.

Save it

ZO afwas schoon is supervoordelig in gebruik. Je vult de fles voor 80% met water uit je eigen kraan. Met een navulzak vul je je foamer op die manier maar liefst 5 keer. Met foam gebruik je 15 keer minder afwasmiddel, het schuimt meteen, en je hebt geen warm water nodig.

100% natuurlijk

ZO afwas schoon is 100% natuurlijk en vegan. De ingrediënten komen voor in de natuur: de natuur breekt ze dan ook makkelijk af. Zelfs het parfum is natuurlijk. ZO is daardoor niet alleen veilig voor je keukenspullen, de ingrediënten zijn extra zacht voor je huid. Wil je weten welke ingrediënten in ZO afwas schoon zitten en wat ze voor je doen? Klik hier.

ZO afwas schoon is supergeconcentreerd en heeft geen gevarensymbolen. De navulzak is 3 jaar houdbaar. De lege zak bewaar je na gebruik en kan met de andere lege zakken retour naar ons speciale antwoordnummer.

Lees meer over recyclen

Dit heb je niet meer nodig, weg ermee

× vloeibaar afwasmiddel
× een sopje met warm water
× single use verpakkingen die je na gebruik weggooit
× een lelijke fles op je aanrecht

Deel dit artikel via social media