ZO staat overal in huis. Maar je kunt ZO ook tegenkomen op je werk, in scholen, ziekenhuizen en op de sportschool. Jos Hermans van CrossFit FSF in Driebergen is nog steeds heel blij met zijn keuze voor ZO.

Jos Hermans is trainer en eigenaar van CrossFit FSF in Driebergen. Jos: “Crossfit is een concept uit Amerika. Het is een sport met een rauw randje. Crossfit is echt back to basics. Maar toen wij hier begonnen, vonden wij dat we die basics wel moesten ondersteunen met dienstverlening en automatisering van deze tijd. Daarom hebben we een inschrijfsysteem dat helemaal van nu is en echt goed werkt. ZO sluit daar helemaal bij aan. Dat is ook een schoonmaaksysteem van deze tijd.

Altijd in ontwikkeling
Er is goed nagedacht over het gebruik, en het design en het merk staat net als wij niet stil. Wij zijn ook altijd in ontwikkeling. Bert Groen van ZO luistert echt naar onze reacties, denkt met ons mee en speelt daar meteen op in. Die mentaliteit past goed bij ons. Bovendien zijn de spullen milieubewust en mooi om te zien. De mensen die hier komen, zien de sprayers staan. En weten daardoor dat de schoonmaak goed geregeld is. En dat heeft er indirect voor gezorgd dat mensen, ondanks corona lid zijn gebleven. Wat ik handig vind, is dat ZO een compleet pakket heeft: met een schoonmaakmiddel voor elk doel én alle dienstverlening die daarbij hoort. En hoewel schoonmaken een noodzakelijk kwaad is, en sinds vorig jaar zelfs behoorlijk noodzakelijk, kan ik van ZO toch echt heel blij worden.”

Deel dit artikel via social media