ZO maak je streeploos schoon

Je ramen streeploos schoonhouden? Zo gebeurd.

Met de ZO glas schoon microvezeldoek maak je spiegels en schermen, maar ook je ramen streeploos schoon. En vaak nog sneller en makkelijker dan alle andere manieren van ramen schoonmaken. We vertellen je natuurlijk graag hoe je het beste te werk kan gaan.

Met ZO glas schoon

We hebben ZO glas schoon speciaal ontwikkeld voor ramen en andere gladde oppervlakken. ZO glas schoon laat geen residu achter en weekt het vuil los. Maar in de badkamer kun je voor glazen deuren en spiegels ook ZO sanitair schoon gebruiken: als je alles even nadroogt met de ZO glas schoon microvezeldoek heb je  altijd een streeploos resultaat. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld rvs of hoogglans afwerkingen in de keuken: die maak je schoon met ZO keuken schoon, en met de ZO glas microvezeldoek haal je strepen weg. 

Wipen met de goede doek

Na het sprayen zorgt de ZO glas schoon microvezeldoek voor een streeploos resultaat op ramen, spiegels, glazen deuren, schermen, rvs, en hoogglansdeuren. Op alles dus wat moet glimmen en waarop je geen strepen verwilt zien. De ZO glas schoon doek werkt als een poleerdoek. Met een matte zijde voor het reinigen en een gladde zijde voor het afnemen van de laatste vegen. Goed om te weten, met onze glasdoek poets je niet, maar veeg je.

Je hoeft je doek tijdens het schoonmaken niet meer in een sopje uit te spoelen. Dat is hygiënischer, sneller en beter voor het milieu. Want je gebruikt geen warm water meer.

Let it shine!

Met de glimmende kant van de ZO glas schoon microvezeldoek droog je na. Voor als er na het schoonmaken toch nog vlekken ontstaan doordat het water opdroogt. Echt vies is het dan niet, maar mooi is anders. Zeker op ramen en schermen. Nadrogen zorgt ervoor dat het ramen, spiegels in de badkamer en rvs in de keuken weer gaat stralen. De ZO glas microvezeldoek is er ook in een extra grote uitvoering. Al onze doeken hebben een lus om hem weg te hangen en te laten drogen.

Poleren

Poleren wordt in de horeca gedaan om vetvlekken, watervlekken en kalkaanslag van glaswerk, borden en bestek te verwijderen. Poleren zorgt dus voor een streeploos resultaat. Voor elektrische apparaten, kleine spiegels, en bijvoorbeeld het dashboard in je auto gebruik je onze ZO glas schoon doek in het standaardformaat. Voor ramen, glazen (douche)deuren, rvs en andere grote oppervlakken pak je de ZO glas schoon microvezeldoek XL.

Het werkt ZO

  1. Vouw de doek 4 keer met de matte kant naar buiten.
  2. Spray op het raam op een afstand van ongeveer 50 cm en zorg ervoor dat de spray mooi verspreid is. 1 tot 2 x sprayen per m2 is genoeg. Laat even inwerken.
  3. Neem af met de droge zijde: van boven naar beneden en van links naar rechts. Wordt de zijde te vochtig of te vuil, neem dan een nieuwe zijde.
  4. Zie je nog strepen na het opdrogen, dan werk je die met de droge gladde zijde weg. Of je pakt een nieuwe doek.

Elektrische apparaten

Ga je elektrische apparaten schoonmaken? Vouw de doek dan met de ruwe kant naar buiten en spray deze kant in met ZO glas schoon. Zie je nog strepen na het opdrogen, dan werk je die met de droge, gladde kant van de doek weg.

Vragen? Vragen!

Bij ZO hebben we de nieuwe manier van schoonmaken ontwikkeld. Die is makkelijk, duurzaam en wél leuk. Werk je ook mee aan een schone planeet? En heb je een vraag over het voorkomen van verspilling, minder CO2 uitstoten of duurzaam schoonmaken? We horen graag van je.

Deel dit artikel via social media