ZO hou je je ramen schoon

De zon schijnt en … je ziet dat je ramen vuil zijn. Heel jammer. Maar tegen ramenlappen zie je op. Het is veel werk en kost veel tijd. Toch? Nee hoor. Gewoon een kwestie van anders aanpakken. Hoe? ZO. Met ZO doe je de ramen gewoon even tussendoor. Spray het raam in met 1 spray per vierkante meter en neem af met de ZO glas schoon microvezeldoek. Klaar!

ZO werkt het

Onze reinigers weken het vuil los en met de speciale ZO glasdoek veeg je dat vuil in 1 x weg. Je hoeft je doeken tijdens het schoonmaken niet meer in een sopje uit te spoelen: dat is een stuk hygiënischer, sneller en ook nog beter voor het milieu. Want je hebt geen extra warm water meer nodig. Mix it. Spray it. Wipe it.

Dit heb je nodig

Een ZO glas schoon sprayer en een ZO glas schoon microvezeldoek.

shop nu
ZO glas schoon sprayer
ZO glas schoon microvezeldoek

Hoe vaak?

Zie je vuil, vette vingertjes of aanslag op je ramen? Dan is het tijd om dat raam even schoon te maken. Hoe vaak verschilt dus per raam. Binnendeuren met glas en de spiegel in de badkamer moet je wat vaker schoonmaken dan het zolderdakraam. Buitenramen kun je het beste eerst even afspoelen, zeker als er zand of ander vuil op zit.

ZO maak je schoon

1. Spray it

Hou minimaal 50 cm afstand van je ramen en spray 1 keer per vierkante meter.

2. Wipe it

Vouw de doek 3 keer met de matte zijde aan de buitenkant. Neem de doek in de palm van je hand. Start in het natte gedeelte en wipe dan van rechts naar links, van boven naar beneden. Wordt de doek te nat, pak dan een nieuwe zijde. Je kunt zo 8 zijden gebruiken als je de doek regelmatig om vouwt.

Heb je het raam afgenomen, dan neem je met de vochtige doek het kozijn en de randen af. De vochtige doek neemt het vuil goed op en houdt het vast.

Met de gladde zijde van de doek haal je ook eventuele strepen weg. Nadrogen hoeft niet meer: je raam droogt streeploos op.

Dit heb je niet meer nodig, weg ermee

× Zeem
× Glasreinigers
× Trekkers
× Ammoniak
× Sponsen

ZO glas schoon

ZO glas schoon

Onze reiniger bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. En doordat er geen parfum in zit, drogen je ramen streeploos op.

ZO glas microvezeldoek

Voor het schoonmaken van spiegels en ramen gebruik je een droge ZO glas schoon doek. De speciale structuur maakt onze glasdoek extra geschikt voor het streeploos reinigen van gladde en transparante oppervlakken. Ook ideaal voor je dashboard, spiegels en ramen in je auto.

Vragen? Vragen!

Wil je meer weten over schoonhouden met ZO of heb je handige tips? Laat het ons weten: info@zoschoon.nl. Of app of bel ons op +31(0) 85 303 4204.

Deel dit artikel via social media