ZO handen schoon is helemaal vernieuwd!

Handen wassen met ZO wordt een feest: nog meer zeep, extra vol schuim én een betere pomp. ZO handen schoon is zacht voor je huid, de planeet én je portemonnee.

Daarom kiezen we bij ZO voor schuimzeep

Bij ZO kiezen we heel bewust voor foam: dat werkt zuinig, is zacht voor je handen, én het is duurzaam. Schuimzeep of foam is 3 keer zuiniger dan vloeibare zeep. Met foam bespaar je water én zeep. ZO handen schoon is een concentraat. Je mixt het met water uit je eigen kraan, in een fles die een leven lang meegaat. Door het mixen kon je pomp nog wel eens vastlopen. Daarom hebben we gezorgd voor een vernieuwde formule en voor een vernieuwde pomp: handen wassen wordt zo een feest.

Dit hebben we verbeterd

We hebben de formule van onze zeep verbeterd. Het schuim is nu nog voller. En met een navulzak kun je je fles nu maar liefst 5 keer vullen: dat betekent 1.500 keer handen wassen. Natuurlijk zijn de ingrediënten die we voor ZO handen schoon gebruiken 100% natuurlijk en vegan. ZO is helemaal plantaardig en bevat dus géén microplastics.

Ook de manier waarop je foamer vult, hebben we veranderd. Zo kunnen we vasthouden aan de meest duurzame en voordelige manier van handen wassen. En nu de pomp is verbeterd kan geen schuim meer in het luchtgaatje komen, en blijft de pomp niet meer hangen.

Werkt je pomp prima? Fijn. Doe hij het niet meer zo goed? Stuur ons een mail: info@zoschoon.nl. Dan regelen we een nieuwe pomp.

Nieuwe manier van mixen

Met de nieuwe formule en manier van mixen ontstaat er geen schuim in de fles en komt er ook geen schuim meer in je pomp.

Naar mooi, vol schuim in 5 stappen:

  1. Vul de foamer tot de streep met ZO handen schoon = 100ml.
  2. Zet de kraan zachtjes aan en vul tot de bovenste streep met water.
  3. Zwenk je foamer een paar keer, zodat de zeep goed mixt met het water. Je kunt beter niet schudden.
  4. Draai de pomp een kwartslag naar links. Je foamer is nu klaar voor gebruik.
  5. Spoel de foamer om voordat je ‘m opnieuw vult.

Echt heel zuinig

We vervoeren zo min mogelijk water. Want dat komt thuis gewoon uit de kraan. Je bestelt ZO handen schoon in de zomerse geur kokos en in de frisse geuren bloesem of groene thee. Met 1 navulzak vul je nu maar liefst 5 foamers in plaats van 4. En met 1 navulzak kun je nu 1.500 keer pompen. Een navulzak kost € 17,50: omgerekend is dat maar € 3,50 per foamer.

Schuimzeep is 3 keer zuiniger dan vloeibare zeep. ZO handen schoon is dan ook een heel voordelige keuze. Het navullen van een foamer met ZO handen schoon kost € 3,50. Daar kun je 300 keer mee pompen. Ter vergelijking: een gemiddelde fles met vloeibare zeep waarmee je 100 keer kunt pompen kost € 4,00.

Nu met gratis extra foamer

Bestel je nu een ZO handen schoon startpakket of navulzak dan krijg je daar gratis een extra foamer bij. Gebruik de code FOAM tijdens het afrekenen.

Actie geldig tot en met 31 juli 2023

Shop nu

Deel dit artikel via social media