ZO. Duurzaam afdrogen in stijl

Met ZO droog je voortaan ook duurzaam af. Want de nieuwe afwas- en handdoeken van ZO zijn duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar. Ze bestaan voor 1/3 deel uit gerecycled katoen. Natuurlijk drogen ze extra goed, gaan ze lang mee en zien ze er fantastisch uit. Afdrogen doe je voortaan in stijl met de nieuwe afwas- en handdoeken van ZO.

Zo duurzaam zijn onze afwasdoeken en handdoeken

  • Gemaakt van de beste, katoenen garens, waardoor je doeken lang meegaan.
  • Voor 1/3 deel gemaakt uit gerecycled katoen, afkomstig van snijafval dat ontstaat bij het productieproces van andere textielproducten.
  • 100% recyclebaar.

Natuurproduct

Katoen is de meest toegepaste vezel ter wereld. Het is een natuurproduct, met unieke eigenschappen: slijtvast, luchtig en neemt veel vocht op. Omdat onze afwasdoeken en handdoeken helemaal van katoen zijn, werken ze goed en gaan ze lang mee.

Beter voor de planeet: gerecycled katoen

Met gerecycled katoen dragen we bij aan het minimaliseren van de textiel-afvalberg. Bovendien voorkomen we milieubelasting door katoenteelt. De afwas- en handdoeken van ZO zijn 100% recyclebaar: er kunnen weer nieuwe garens van gemaakt worden.

Duurzaam geproduceerd

Met onze Nederlandse leverancier geloven we in de duurzame kwaliteit van onze doeken. Onze producent houdt zich aan de richtlijnen van de International Labour Organisation en de Sustainable Development Goals van de VN. Zo weten we zeker dat het helemaal goed zit met de arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid op het werk, milieubescherming, sociale en ethische zaken.

Nu verkrijgbaar

Je bestelt de nieuwe doeken in onze shop. Ze zijn er in de kleuren antraciet en naturel. Een aanwinst voor elke keuken. Wil je meer doeken? Met de set van 2 of de set van 4 ben je in 1 keer klaar. Combineer je zo’n set met een startpakket ZO handen schoon of ZO afwas schoon, dan heb je het perfecte cadeau. Voor jezelf of voor iemand anders.

shop nu

Deel dit artikel via social media