Co van der Horst is de expert als het gaat om inspirerende interieurinrichting. En bij ZO weten we alles van het duurzaam schoonhouden van je interieur. Die combinatie zorgt ervoor dat je interieur mooi en goed onderhouden blijft. Daarom werken we samen met Co van der Horst.

Co van der Horst verstaat als geen ander de kunst om jou een stylingadvies op maat te geven. Wil je kennismaken met Co van der Horst? Ga dan naar covanderhorst.nl en maak een afspraak met een van de adviseurs. In de Boutique Concept Store krijg je advies over de nieuwste collecties van meer dan 250 exclusieve designmerken.

Veilig voor je interieur
Natuurlijk wil je je interieur goed onderhouden. De reinigers van ZO zijn veilig voor alle materialen en de sprayers staan perfect in je interieur. Natuurlijk krijg je van ons ook tips om je interieur schoon te houden. En heb je een specifieke vraag, dan kun je altijd bij ons terecht.

Win 4 uur persoonlijk stylingadvies
Om de samenwerking tussen ZO & Co te vieren maak je bij aanschaf van een ZO huiscollectie kans op een giftcard: daarmee krijg je twee uur gratis stylingadvies in de winkel van Co van der Horst én twee uur stylingadvies thuis.

Je besteld de ZO huiscollectie hier. Vul bij je bestelling de code ZO&CO. Dan maak je kans op de giftcard van Co van der Horst en sturen we je een klein cadeautje.

Deel dit artikel via social media