Iedereen wil naar een schoon toilet. Dus, ben je naar de wc geweest? Spray de bril en de pot na het doortrekken even in: het ruikt dan ook meteen weer lekker. De bril neem je af met een stukje wc-papier dat je weggooit in de toiletpot. En klaar ben je. En nee, dat is helemaal niet veel werk. Gewoon een kwestie van anders aanpakken. Hoe? ZO.

ZO werkt het

Onze reinigers weken het vuil, zoals kalk, huidvet en zeepresten los. Met onze speciale ZO sanitair doek veeg je dat vuil in 1 x weg. Je hoeft je doek tijdens het schoonmaken niet meer in een sopje uit te spoelen: een stuk hygiënischer, sneller ook én beter voor het milieu. Je hebt geen warm water meer nodig als je schoonmaakt op onze manier: Mix it. Spray it. Wipe it.

Dit heb je nodig

ZO sanitair schoon sprayer, toiletpapier en toiletborstel.

shop nu
ZO sanitair schoon
toiletpapier
toiletborstel

Wanneer maak je schoon?

Natuurlijk laat je de wc schoon en fris toilet achter voor degene die na jou komt. Kun je zien dat de toiletpot vuil is? Of wil je voor je erop gaat zitten zeker weten dat hij fris is? Dan maak je hem gewoon zelf even schoon.
Hou je het toilet na elk gebruik schoon, dan is één keer per week grondig schoonmaken voldoende.

ZO maak je schoon

1. Spray it.

Hou de sprayer op ruime afstand van de bril zodat de spray zich goed verspreidt over het oppervlak. 1 of 2 keer sprayen met ZO sanitair schoon is genoeg. Zie je nog vlekken in de pot of wil je dat het lekker ruikt, spray dan de binnenkant van de toiletpot in.

2. Wipe it.

De bril neem je af met een toiletpapiertje. Je kunt er ook voor kiezen om op het toiletpapier te sprayen. Je kan ook even de deurklink, kraan of spoelknop afnemen met toiletpapier indien nodig.

3. Scrub it.

Borstel de binnenkant van de pot en draai als dat nodig is de borstel een paar keer rond in het water. Spoel door, hou de borstel onder het spoelwater en zet ‘m terug in de houder.

Dit heb je niet meer nodig, weg ermee

× Een wc-luchtverfrisser
× Bleekmiddel
× Antibacteriële wegwerpdoekjes
× WC-eend
× Toiletblokjes
× Toiletreiniger

ZO sanitair schoon

Als je de wc regelmatig schoonhoudt met ZO sanitair schoon is kalkaanslag verleden tijd. Onze reiniger bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. En door de subtiele geur van eucalyptus en rozemarijn krijg je, gewoon thuis, een echt wellness-gevoel .

Voor de toiletruimte gebruik je altijd onze speciale ZO sanitair doek. Dat is wel zo hygiënisch. In het artikel ZO maak je een toilet schoon lees je hoe je 1 x per week je hele toilet schoonmaakt met ZO.

ZO sanitair microvezeldoek

De doek voor ZO sanitair schoon gebruik je als je het hele toilet schoonmaakt, dus inclusief wastafel, wanden, buitenzijde pot en vloer. Net als de doek voor ZO alles schoon maak je ook de doek voor ZO sanitair schoon even nat onder de kraan. Je vouwt hem op dezelfde manier. De speciale structuur maakt onze sanitairdoek extra geschikt voor het opnemen van kalk en zeepresten. Ook ideaal in de badkamer dus.

Vragen? Vragen!

Wil je meer weten over schoonhouden met ZO of heb je handige tips? Laat het ons weten: info@zoschoon.nl. Of app of bel ons op +31(0) 85 303 4204.

Deel dit artikel via social media