ZO blijft de douche schoon

Een schone douche zonder kalk- en zeepresten. Dat is helemaal niet veel werk. Gewoon een kwestie van anders aanpakken. Hoe? ZO. Ga je douchen? Spray dan van tevoren de tegels en andere plekken in waar water op komt. Op die manier kan er geen kalkaanslag ontstaan. Na het douchen spoel je de tegels af, en klaar ben je.

ZO werkt het

Onze reinigers weken kalk, huidvet en zeepresten los. Met de speciale ZO sanitair doek veeg je dat vuil in 1 x weg. Je hoeft je doeken tijdens het schoonmaken dus niet meer in een sopje uit te spoelen: dat is een stuk hygi√ęnischer, sneller en ook nog beter voor het milieu. Want je hebt geen extra warm water meer nodig. Mix it. Spray it. Wipe it.

Dit heb je nodig

Een ZO sanitair schoon sprayer en een ZO sanitair schoon microvezeldoek.

shop nu
ZO sanitair schoon sprayer
ZO sanitair schoon microvezeldoek

Hoe vaak?

Maak je douche om de dag schoon. Douchen jullie erg veel? Dan maak je iets vaker schoon. Woon je in een gebied met hard water? Spray je doucheruimte dan minstens 1 x per week in en spoel na met water. Zo kan kalk zich niet aan het oppervlak hechten.

ZO maak je schoon

1. Spray it

Het begint allemaal vóórdat je gaat douchen. Voor je onder de douche stapt, spray je eerst alle tegels, deur en de kraan in. Dan ga je lekker zelf onder de douche. Ben jij klaar? Spoel dan alles even kort af. Nadrogen hoeft niet.

2. Wipe it

Heb je last van extra vuil, zoals kalkaanslag? Dan pak je de ZO sanitair doek. De speciale structuur maakt onze sanitairdoek extra geschikt voor het opnemen van kalk, ingedroogde tandpasta en zeepresten. Ook ideaal voor je wastafel dus. Spoel eerst de zeepresten weg. Maak de doek vochtig voordat je hem gebruikt, dan neemt hij het meeste vuil op.

Vouw de doek drie keer, zodat je de eerste vier zijden kunt gebruiken. Neem de tegels, deur en de kraan af. Wrijf van boven naar beneden en gebruik een nieuwe zijde van de doek bij ieder nieuw voorwerp.

Dit heb je niet meer nodig, weg ermee

√ó Ontkalkers
√ó Sanitairreinigers
√ó Emmers met sop

ZO sanitair schoon

ZO sanitair schoon

Als je de douche regelmatig schoonhoudt met ZO sanitair schoon is kalkaanslag verleden tijd. Onze reiniger bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredi√ęnten. En door de subtiele geur van eucalyptus en rozemarijn krijg je, gewoon thuis, een echt wellness-gevoel.

ZO sanitair microvezeldoek

Net als de doek voor ZO alles schoon maak je ook de doek voor ZO sanitair schoon even nat onder de kraan. Je vouwt hem op dezelfde manier. De speciale structuur maakt onze sanitairdoek extra geschikt voor het opnemen van kalk, ingedroogde tandpasta en zeepresten. Je gebruikt de doek als je de hele badkamer schoonmaakt.

shop sanitair schoon

Vragen? Vragen!

Wil je meer weten over schoonhouden met ZO of heb je handige tips? Laat het ons weten: info@zoschoon.nl. Of app of bel ons op +31(0) 85 303 4204.

Deel dit artikel via social media