ZO! Bezorgd met minimale uitstoot

Bij alles wat we bij ZO doen, denken we na over onze impact op de planeet. En daarom bezorgen we je bestelling vanaf nu op de fiets. Zo’n 700 fietskoeriers in meer dan 30 plaatsen brengen je bestelling bij jou aan de deur: met minimale uitstoot.

Om te zorgen voor een minimale uitstoot werken we samen met Fietskoeriers.nl, de eerste  bezorgdienst op de fiets die door heel Nederland bezorgt. Jij hoeft daar niets voor te doen. Woon je binnen het bezorggebied van de fietskoerier, dan krijg je je bestelling zo snel mogelijk thuis. Met de track&trace-code zie je of de koerier onderweg is. Komt de bezorgtijd niet uit? Via een appje, mail, telefoon, social media of de livechat pas je de bezorglocatie of -tijd zo aan.

Schoonste pakketdienst van Nederland
De fietskoeriers is één van de schoonste pakketdienst van Nederland en bezorgen op dit moment al zo’n tienduizend pakketten per dag. Niet allemaal van ZO natuurlijk, maar wat niet is, kan nog komen. Check hier in welke steden en dorpen je pakket op de fiets wordt bezorgd: https://www.fietskoeriers.nl/steden. En hou onze nieuwsbrief in de gaten. Binnenkort krijg je van ZO ook tips voor het onderhouden en schoonmaken van je eigen fiets.

Deel dit artikel via social media