Vondelgym, een schone zaak

Je komt ZO overal tegen. Thuis, op je werk, in restaurants, maar ook bijvoorbeeld bij Vondelgym, sportscholen voor CrossFit, kickboksen, (hot)yoga, hardlopen en fitness in Rotterdam en Amsterdam. Marije Boomsma is er media- en cultuurmanager. En ze is blij met ZO: “Het bevalt ontzettend goed, het is heel makkelijk en het ruikt lekker.” 

Marije Boomsma werkt bijna vanaf de start bij Vondelgym:

Vondelgym is een droom die werkelijkheid werd. Een paar vrienden deden verschillende sporten, en hadden daar verschillende abonnementen voor nodig. Ze vroegen zich af waarom er geen plek was waar alles onder één dak kon: kickboksen, CrossFit, yoga doen, ontbijten, goede koffie drinken. Een gym met het gevoel van een ouderwetse sportvereniging. Dat werd Vondelgym, vernoemd naar de dichter Joost van den Vondel. Inmiddels hebben we meer filialen. Het is onze missie is om mensen plezier in beweging te bieden en hen op een kwalitatief hoog niveau te begeleiden.

Kwaliteit

“Bij Vondelgym draait het dus om kwaliteit. Een van onze eigenaren gebruikte thuis ZO. Hij was zo enthousiast over de kwaliteit en het gemak dat we het ook voor de gym zijn gaan gebruiken. Het ziet er mooi uit en past hier dus heel goed. De handige houders zorgen ervoor dat het ook makkelijk voor de leden is om even schoon te maken. Natuurlijk hebben we inmiddels ook de handzeep en het afwasmiddel van ZO. En omdat ZO werkt met navulverpakkingen zijn we uiteindelijk heel voordelig uit: in de kosten, maar het is ook heel gunstig voor het milieu.”

Nieuwsgierig naar Vondelgym? Kijk op vondelgym.nl.

Wil je ZO ook bij jou op de sportschool? 

Neem contact op

Deel dit artikel via social media