UnScared Fitness, een schone zaak

Je komt ZO overal tegen. Thuis, op je werk én in de sportschool. Bijvoorbeeld in UnScared Fitness, aan de 2e Daalsedijk in Utrecht. Een sportschool in een voormalig treinloods van de NS. Eigenaar Willem vertelt waarom hij juist daar ook ZO sprayers heeft neergezet.

In het Utrechtse UnScared Fitness kun je vanaf 6 uur ’s morgens terecht voor groepslessen in onder meer CrossFit. Je coach weet precies wat je wel of niet aan kunt en wat je beperkingen of je blessures zijn. Willem: “Ons pand is ruim 100 jaar oud. We hebben zo’n 1000 m2 en geven op sommige dagen wel 20 lessen. En als je dat bij elkaar optelt – het intensieve gebruik en een ruimte die van zichzelf stoffig is – dan weet je dat hygiëne voor ons extra belangrijk is. Zeker nu we ook met corona te maken hebben. Wij zochten een goede partner die er samen met ons voor kon zorgen dat onze locatie strak is en schoon. Dat werd ZO!”

Een oplossing op maat

De sportschool van Willem wordt elke dag professioneel schoongemaakt. Maar ook de sporters laten hun plek schoon achter. Willem: “We hebben twee lesruimtes, met elk 14 athlete spots. Bij elke spot staat een sprayer van ZO. Zo zorgen we ervoor dat we met relatief weinig werk iedereen altijd een schone halter aanraakt. We kozen bewust voor ZO. Bij ZO hebben ze al veel ervaring met sportscholen. Ze weten wat er speelt in onze sector en wat we nodig hebben. Bovendien denkt ZO echt met ons mee. Aan het begin van de crisis hadden we ineens een veel grotere vraag naar bijvoorbeeld ontsmettingsstations. En wij kregen echt een oplossing op maat.”

Nieuwsgierig? Volg UnScared Fitness op instagram en bekijk de zaal alvast op YouTube

Ook op zoek naar een oplossing op maat? Bel of mail Bert Groen: +31610200214 of bert@zoschoon.nl

Deel dit artikel via social media