Tot ZO op de Libelle Zomerweek

Kom je langs? We kunnen niet wachten om jullie allemaal te spreken tijdens de Libelle Zomerweek.
Op stand 2B.050, in het duurzame straatje, laten we zien dat je kunt schoonmaken zonder het milieu om zeep te helpen. In onze stand zie je ons hele assortiment en kun je alles zelf ruiken en gebruiken. Natuurlijk hebben we ook hele leuke deals, exclusief tijdens de Libelle Zomerweek.

Win een jaar lang gratis schoonmaken

Kom kennismaken in het duurzame straatje van de Libelle Zomerweek. En maak elke dag kans op gratis producten voor een jaar lang schoonmaken.

Een schoon huis zónder dat je het milieu om zeep helpt.

Een schoon huis voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Dat kan met ZO: vegan en voordelige reinigers, zonder schadelijke stoffen, zonder gevaarsymbolen én zonder afval. In flessen die een leven lang meegaan. Waar je zelf water in doet. Want dat scheelt onnodig vervoer.

Jullie geven ZO een 9,4!

Al meer dan 35.000 mensen gebruiken ZO inmiddels. We hebben vier reinigers voor elke ruimte in je huis. Een verzorgende en reinigende schuimzeep voor schone handen. En met ZO afwas schoon wordt afwassen makkelijk en duurzaam met het fijne schuim. Jullie waarderen ons met maar liefst een 9.4:

“Ruikt lekker, maakt goed schoon, gaat heel lang mee en het hele gezin doet mee!”

Nieuw: afwassen met ZO

Afwassen gaat niet meer als vroeger, want het meeste gaat in de vaatwasser. Tegenwoordig gebruik je afwasmiddel om snel en gericht iets af te wassen. Met gewoon handafwasmiddel verspil je veel: afwasmiddel en water. ZO afwas schoon is het eerste echt duurzame, schuimende afwasmiddel. Makkelijker dan een knijpfles, en zuiniger met water en energie. Je sprayt het schuim direct op de vaat en kunt meteen afwassen. Het schuim heeft meteen een reinigende werking en komt ook op moeilijke plekken in bijvoorbeeld babyflessen of de mengkom van je blender.

Een kind kan de afwas doen
Met ZO afwas schoon wordt afwassen leuk. Het bestaat uitsluitend uit ingrediënten die in de natuur voorkomen. Heet water heb je niet meer nodig en omdat ZO afwas schoon huidvriendelijk is, kun je ook je handschoenen wegdoen.

Win gratis kaarten

Heb je nog geen kaarten voor de Libelle Zomerweek? Tag iemand waarmee jij naar de Libelle Zomerweek wilt gaan in de reacties op onze post. Doe dit vóór 16 mei en je maakt kans op 2 van de 20 vrijkaarten ter waarde van € 40,90 die we weggeven.

Tot ZO op de Libelle ZOmerweek, 19 t/m 25 mei in de Expo Haarlemmermeer.

Doe mee via Instagram

Doe mee via Facebook

Deel dit artikel via social media