Elke reiniger is anders

De verschillende reinigers en doeken hebben unieke eigenschappen.

ZO alles schoon

Met ZO alles schoon maak je, inderdaad,  alles schoon. Alles wat niet in de keuken of badkamer staat: van tafels en stoelen tot kasten en instrumenten. ZO alles schoon is er voor houten, metalen en kunststof oppervlakken. Ook de vloer reinig je met ZO alles schoon. Met 100% natuurlijke sinaasappelgeur voor een extra fris resultaat.

Wil je meubels stofvrij maken? Dan gebruik je een droge ZO alles schoon microvezeldoek. Vouw de doek 2 of 3 keer en wrijf over het oppervlak. De doek wordt statisch en houdt zo stof vast. Is de zijde zichtbaar vuil, dan pak je een nieuwe zijde. Was de doek na gebruik uit.

shop nu

ZO sanitair schoon

ZO sanitair schoon is er speciaal voor de badkamer en de wc. Deze milieuvriendelijke sanitairreiniger verwijdert kalk en zeeprestjes, voorkomt kalkaanslag. En laat je tegels, wastafel, bad, douche en wc weer glanzen. Met de 100% natuurlijke geur van eucalyptus en rozemarijn.

Op een douchewand of deur blijven vaak kalkresten en zeepresten zitten. Als je niet regelmatig schoonmaakt, krijg je witte en gele vlekken. Door tijdens of meteen na het douchen je kranen, wanden en deur even in te sprayen voorkom je dat kalk en zeepresten zich aan het oppervlak hechten. Spoel na een minuut af met water. Als je het goed bijhoudt, blíjft het schoon.

shop nu