Schoonmaken wordt schoonhouden

Een schone plek is voor iedereen fijn: het is hygiënisch én het ziet er mooier uit. Schoonmaken vervelend? Met ZO wordt schoonmaken schoonhouden. En als je eenmaal gewend bent aan deze nieuwe manier van schoonmaken, wil je nooit meer anders.

Op een schone plek voelen mensen zich beter. En waar het schoon is, blijven spullen langer mooi én worden ze minder snel vies. Waardoor schoonmaken steeds makkelijker wordt. Win-win dus. Als je van schoonmaken dezelfde soort routine maakt als elke dag douchen, tandenpoetsen, sporten en ontspannen hoef je je huis alleen maar schoon te houden en ben je er bijna geen tijd aan kwijt. Vieze vingers op je rvs koelkastdeur, de toiletpot, de douche, je tablet en telefoon, je werkplek, de eettafel, het aanrecht of de kookplaat, wat er thuis ook vies kan worden, je veegt het zo weer schoon. Schoonmaken met ZO is hygiënischer, voorkomt verspilling én kost minder tijd dan de traditionele emmer met sop. Dat is de kracht van ZO.

Klaar voor een jaar

Een 4-1 startpakket van ZO bestaat uit 4 verschillende reinigers die elk een andere werking, geur en kleur hebben. Voor elke ruimte in je huis hebben we een speciale reiniger én een speciale doek. De sprayers van ZO zet je overal in huis in het zicht – daarom zijn ze ook zo mooi – waardoor iedereen in huis veel makkelijker even iets kan sprayen en wipen. Ons 4-1 startpakket is de basis voor een duurzaam schoon huis. Je doet er ongeveer een jaar mee.

ZO werkt schoonhouden

Onze nieuwsbrieven gaan over makkelijk en duurzaam schoonmaken. In de rubriek ZO werkt het laten we zien hoe je de keuken, toilet, badkamer en alle andere ruimtes in je huis eenvoudig schoonhoudt. We vertellen je waarom je met ZO verspilling voorkomt en wat ZO natuurlijk maakt. En je maakt kennis met huishoudens en bedrijven die blij worden van ZO.

Vragen? Vragen!

Bij ZO hebben we regelmatig schoonmaaktips voor je. We verzamelen ze op onze website in de rubriek ZO werkt het. Heb je een schoonmaaktip of- vraag voor ons? Laat het weten. Dat gaat het makkelijkst via onze contactpagina.

Deel dit artikel via social media