We krijgen superveel leuke reacties op onze producten. Daarom laten we in Blij met ZO onze gebruikers aan het woord. Deze maand is dat Esther.

“Met een druk gezin schiet schoonmaken er nog wel eens bij in. Ik had de reclame van ZO al vaak gezien, maar nu pas 2 testverpakkingen besteld. Wat een uitkomst! Het is zo makkelijk in gebruik, ruikt lekker en scheelt mij heel veel tijd. Door de nette uitstraling staat de spuitbus voor het grijpen. Voor mij een extra fijn is dat alles te recyclen is. Ik probeer te ontspullen en nu ik alleen deze schoonmaakspullen heb, scheelt dat heel veel ruimte.”

5 vragen aan Esther

Wat is de gekste plek waar je ZO gebruikt?
“Ik heb eigenlijk geen gekke plek en heel origineel ben ik denk ik ook niet. Ik gebruik het in mijn hele huis. Dus in de keuken, badkamer, slaapkamers en woonkamer. Op elke verdieping staat wel een fles.”

Wat maak jij het vaakst schoon?
“Ik maak sowieso vaker schoon nu ik ZO heb. Elke ochtend even een spray en doekje over de wasbak op de badkamer. En de keuken doe ik ook dagelijks. Het meeste gebruik ik ZO alles schoon op de keukentafel.’’

Wat is thuis je lievelingsplek?
“Mijn woonkamer! Een heerlijke plek om tot rust te komen.”

En je favoriete moment op de dag?
“Na een dag werken, als de kinderen op bed liggen … dan lekker op de bank met een serie.”

Wat is je favoriete ZO product?
“Dat is makkelijk: ZO alles schoon! Met 3 kleine kinderen is de tafel snel vies van de knutselspullen, en anders wel van het eten. Even de tafel insprayen en afnemen en dat een paar keer per dag.”

Esthers favourite in huis halen?

Bestel nu!

Heb je tips voor ons of vragen?

Wil jij in de volgende Blij met ZO? Laat het ons weten. Dat gaat het makkelijkst via onze contactpagina.

Ook kans maken op een jaar lang handen wassen met ZO? Laat je review achter als je dat nog niet gedaan hebt. Dat kan via Feedbackcompany of Trustpilot.

Deel dit artikel via social media