Review van de maand: juli 2022

We krijgen superveel leuke reacties op onze producten. Daarom laten we in Blij met ZO onze gebruikers aan het woord. Deze week is dat Els.

Els – Blijmakers!

“Ik kan niet stoppen met kopen als het om ZO producten gaat. Ik heb al een hele set, en bestel er nu ook steeds losse flesjes bij, zoals deze voor sanitair, want ik heb thuis twee wc’s. Na mijn studie was het eerste wat ik deed een schoonmaakster inhuren. Want je huis schoonmaken is wat mij betreft het saaiste wat je kan doen. Sinds ik ZO heb ontdekt, doe ik het liever zelf. Sterker nog, ik vind het nu zelfs leuk om te doen. Even snel de wc-bril en de wastafel. En na het eten stuur ik mijn familieleden weg om lekker de keuken te schoon te maken. Dan spray ik rijkelijk met producten die goed zijn voor mens en milieu om daarna mijn handen te wassen met de zalig ruikende foam van ZO handen schoon! Waar waren jullie 20 jaar geleden? Dat had me veel geld bespaard aan huishoudelijke hulpen! :-)”

5 vragen aan Els

Wat is de gekste plek waar je ZO gebruikt?
“Het is geen gekke plek, maar een gekke gedachte. Maar voorheen maakte ik niet vaak schoon in huis. En als dat gebeurde was het door de schoonmaakster. En nu doe ik zelf het hele huis! Het is nu gek om te denken dat ik dat eerst niet deed.”

Wat maak jij het vaakst schoon?
“De keuken: ik heb een fixatie op de keuken gekregen. Die is nu altijd blinkend schoon. En de tafel in de keuken ook. De aankoop van die tafel is een beste investering geweest. Die durfde ik nooit met schoonmaakmiddel schoon te maken. Maar met ZO durf ik dat wel aan.”

Wat is thuis je lievelingsplek?
“Ik heb afgelopen zomer een tiny house laten bouwen in mijn tuin. Met corona was dat wel handig als er iemand in het gezin positief getest was, maar tegenwoordig zit ik er vaak even.”

En je favoriete moment op de dag?
“Ik eet heel gezond. Maar ik geniet zo van mijn ochtendkoffietje met havermelk. Dan speel ik altijd een spelletje op mijn telefoon. Heerlijk.”

Wat is je favoriete ZO product?
ZO sanitair schoon, op de wc! Ik werd altijd niet goed van de ouderwetse geuren van wc-middelen, dus dat deed ik vaak niet, of mijn man deed dat. Nu doe ik het gewoon zelf: heerlijke geur en ook nog eens makkelijk.

De favoriet van Els in huis halen?

Bestel nu met 20% korting met de code: ELS

shop nu

Heb je tips voor ons of vragen?

Of wil jij in de volgende Blij met ZO? Laat het ons weten! Dat gaat het makkelijkst via onze contactpagina .

Ook kans maken op een jaar lang handen wassen met ZO? Laat je review achter als je dat nog niet gedaan hebt. Dat kan via Trustpilot.

beoordeel ons

Deel dit artikel via social media