Review van de maand februari

We krijgen superveel reacties op onze producten. Daarom laten we in Blij met ZO onze gebruikers aan het woord. Deze maand is dat Mary. Zij won met haar review een jaar lang ZO handen schoon.

“Ik ben heel enthousiast over de producten. Ik heb nu 2 complete sets in huis: 1 boven in de badkamer en 1 beneden in de keuken. Op deze manier gebruik ik het echt dagelijks en kost het schoonmaken me weinig tijd en inspanning. Geen gesjouw met emmers, hele fijne geuren en de producten maken ook echt goed schoon.”

5 vragen aan Mary

Wat is de gekste plek waar je ZO gebruikt?
“In mijn auto, niet heel gek misschien, maar wel handig: ik gebruik ZO alles schoon voor het dashboard en ZO glas schoon voor de ramen.”

Wat maak jij het vaakst schoon?
“Naast de keuken zijn dat de toiletten, en dat vond ik altijd het vervelends omdat ik voorheen dan een emmer sop moest maken. Ik ben nu veel sneller klaar en ZO sanitair schoon ruikt heel lekker.”

Wat is thuis je lievelingsplek?
“Mijn werkkamer. Als ik thuiswerk zit ik daar, maar ik kan er ook tussendoor ontspannen. Er is veel licht, er staat een lekker groot bureau waar ik kan tekenen en er staat een fijne bank om te lezen.”

En je favoriete moment op de dag?
“De avond, lekker met kop thee en een boek in bad.”

Wat is je favoriete ZO product?
“De keukenspray! Die gebruik ik eigenlijk de hele dag door als ik eten heb klaargemaakt. Ik vind hem supergoed: ik heb een wit keukenblad en de spray maakt ook theevlekken en pigmentvlekken van kruiden heel makkelijk schoon.”

Mary’s favourite in huis halen?

Bestel nu!

Heb je tips voor ons of vragen?

Of wil jij in de volgende Blij met ZO? Laat het ons weten! Dat gaat het makkelijkst via onze contactpagina.

Ook kans maken op een jaar lang handen wassen met ZO? Laat je review achter als je dat nog niet gedaan hebt. Dat kan via Feedbackcompany.

Deel dit artikel via social media