Restaurant Sinne, een schone zaak

Je komt ZO overal tegen. Thuis, op je werk, in de sportschool én in sterrenrestaurants. Want toen Suzanne Sluijter ZO in haar eigen sportschool zag staan, besloot ze het ook te gebruiken in haar restaurant Sinne in Amsterdam. Een schone zaak.

Sinne aan de Amsterdamse Ceintuurbaan bestaat nu 8 jaar. Al na het eerste jaar kreeg het restaurant een Michelinster. Maar verwacht in Sinne geen gesteven wit linnen en buigende obers, Sinne is een gemoedelijke huiskamer, een laagdrempelige plek waar alles klopt, zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

De verandering maken

Suzanne Sluijter gaat in haar restaurant voor de verwennerij: goed eten, mooie wijnen en een topservice. Suzanne:

“Ik weet niet of het door de lockdown komt, maar ik merk dat gasten, en ikzelf ook, veel bewuster zijn geworden. Wat eet je, wat gebruik je? Wij doen wat we kunnen, voor het milieu willen we de verandering maken. We gebruiken bijvoorbeeld geen plastic meer. En om die reden wil ik ook niet meer met heftige chemische middelen schoonmaken. ZO ken ik van mijn sportschool. Ik vond het altijd lekker ruiken en het staat ook chic. En het is natuurlijk ook gewoon een goed product.”

Sprayer

“Op het toilet hebben we ZO sanitair schoon en ZO handen schoon staan. En ZO alles schoon gebruiken we voor bijvoorbeeld de bar en de tafeltjes. Zodra een tafel leeg is, pakken we de sprayer en maken we schoon. Zo zien de andere gasten ook meteen dat we bewust met hygiëne bezig zijn. Dat is in deze tijd natuurlijk extra belangrijk geworden.”

ZO lekker!

Samen met restaurant Sinne verloten we een dinerbon voor twee. Als je tussen 9 en 16 februari bestelt, maak je automatisch kans.

Nieuwsgierig geworden naar restaurant Sinne of reserveren? Kijk op restaurantsinne.nl of volg Sinne op Instagram: sinnerestaurant.

Geïnspireerd? Bestel ZO alles schoon, ZO handen schoon en ZO sanitair schoon dan meteen.

Shop nu

Deel dit artikel via social media