Nieuw: ZO handen schoon bloesem

ZO handen schoon is er nu ook in een nieuwe geur: bloesem! Fris als de lente. En zoals je van ons gewend bent, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. ZO handen schoon bloesem is een rijke schuimzeep en zacht voor je handen.

Foam, tegen verspilling

Weet je dat foam 3 x zuiniger is dan vloeibare zeep? Door de speciale samenstelling en dankzij de pomp die lucht toevoegt, krijg je een mooie, volle foam waarmee je maar liefst 65% zeep bespaart.

Omdat de zeep meteen schuimt, kun je direct je handen wassen. De kans dat er een druppel in de gootsteen valt is nihil. Na het wassen spoel je je handen af met koud water. Dat scheelt energie. En bovendien hoeft de kraan zo niet onnodig lang te lopen.

Je vult de forever bottle, die je 1 x koopt en voor de rest van je leven gebruikt, tot de streep. Na 1.333 keer pompen is je navulzak leeg. De zak stuur je terug naar ons recycle-antwoordnummer.

shop nu

Handen wassen met ZO

Voordat je gaat koken, of als je van buiten komt, of van de wc was je altijd je handen. Ook als ze niet zichtbaar vuil zijn. Pomp 1 of 2 keer, was je handen zo’n 20 seconden en spoel ze af met water. Goed afdrogen met een schone en droge doek. Kun je zien dat je handen vies zijn? Maak dan eerst je handen nat, pomp 2 keer en was je handen tot ze schoon zijn.

Thuis je handen desinfecteren is niet nodig. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er bij elke kraan een foamer en een schone handdoek zijn. Handen wassen met ZO is beter voor je huid en beter voor je persoonlijke hygiëne.

ZO gaat de pomp een leven lang mee

Giet ZO handen schoon tot de streep in de foamer. Vul de rest met water uit je eigen kraan. Vul de foamer tot de ronding begint en niet tot de rand.Dan weet je zeker dat de pomp goed blijft werken.

Handige korting

Koop je nu een startpakket ZO handen schoon, dan krijg je maar liefst € 12 korting op de ZO foamerhouder. Dan heb je een foamer, een navulzak voor 4 x navullen én een foamerhouder voor maar € 30 euro inclusief verzending.

shop nu

Deel dit artikel via social media