Nieuw in het assortiment van ZO: onyx forever bottle en kokosspons

Dat staat mooi

Black is the new black, en onze nieuwste onyxkleurige forever bottle past daar perfect bij.

Zwart is dé interieurtrend. Daarom zijn onze handige forever bottles niet alleen in amber, maar ook in onyx verkrijgbaar. Een kleur die prachtig matcht met je matzwarte muur, de zwarte kraan, de zwartstalen deuren en de bijzettafel van zwart metaal. Zo weet je zeker dat je de forever bottles overal in huis kunt neerzetten.

Petje af voor de petfles

Een petfles gaat jarenlang mee, is onbreekbaar en licht in gewicht. En precies daarom maken we onze forever bottles niet van glas maar van pet.

Bij het maken van onze verpakkingen was onze belangrijkste eis dat ze niet bij het afval terecht komen. Daarom hebben we ze zo ontworpen dat we zo weinig mogelijk hoeven te vervoeren, dat er minimale kans is op breuk en dat ze 100% kunnen worden gerecycled. De sprayers waar je onze reinigers in mixt zijn petflessen. Die zijn lichter dan glazen flessen. En bovendien veiliger: een fles die je op plekken zet waar ook kinderen en huisdieren zijn, mag natuurlijk niet kunnen breken. Petflessen zijn onbreekbaar. Ze gaan een leven lang mee.

Wil je toch van je petfles af, dan zorgen we ervoor dat hij wordt gerecycled.

Onze sprayers van pet zijn er in nu 2 kleuren: amber en onyx.

Zo werkt ZO

ZO is een nieuwe manier van schoonmaken die helemaal bij deze tijd past: makkelijk, veilig, vegan én voordelig.

Van een schoon huis word je gelukkiger. Maar schoonmaken kan zomaar iets worden waar je tegenop ziet. Als je ervoor zorgt dat je schoonmaakmiddelen voor het grijpen liggen, verlaag je de drempel voor jezelf en, heel belangrijk, voor je huisgenoten. Daarom hebben we bij ZO extra veel aandacht besteed aan het ontwerp van onze verpakkingen: amber en onyx sprayers die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht laat staan, en doekjes in kleuren die bij je interieur passen. Want als je schoonmaakspullen toegankelijk maakt, wordt schoonmaken dat ook.

Met ZO wordt even schoonmaken net zo gewoon als tandenpoetsen en scheren. Als je het elke dag doet, voorkom je vet- en kalkaanslag en heb je geen grote schoonmaak meer nodig.

ZO is helemaal vegan, er zitten geen schadelijke stoffen in en het is goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. Met een navulzak doet een gemiddeld gezin dik een jaar. Er is voor elke ruimte in huis een speciale reiniger. In ons handige en complete 4-in-1-pakket vind je ze allemaal.

Kokosspons

Aangekoekte pannen, zompige soapbars? Onze nieuwe, krasvrije kokosspons is een echte alleskunner.

Nieuw in ons assortiment is de ZO kokosspons, een krasvrije schuurspons gemaakt van kokosvezels. Dat heeft verschillende voordelen. Kokosvezel is een restproduct en dat maakt de spons meteen heel duurzaam. Een kokosspons werkt beter dan een gewone schuurspons en omdat kokos geen water opneemt, krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Met de ZO kokosspons haal je hardnekkig of aangekoekt vuil weg. Zonder krassen. Je kunt hem dus veilig gebruiken voor al je afwas, antiaanbakpannen, glas, de toiletpot en RVS. Spray het vuile oppervlak in met ZO keuken schoon of ZO sanitair schoon, laat goed intrekken en haal het losgeweekte vuil dan met de kokosspons weg. Als je de kokosspons na gebruik goed uitspoelt met water, blijft hij wekenlang fris. De spons gaat ongeveer 3 maanden mee en kan daarna bij het gft-afval. Gebruik de kokosspons als onderleggertje onder je zeep of shampoobar, dan blijven die mooi intact.

Deel dit artikel via social media