Met het ZO 4-in-1 startpakket heb je het allemaal in huis

Duurzaam, makkelijk, snel én voordelig

We krijgen de vraag vaker: wat is het verschil tussen jullie reinigers en wat heb ik echt nodig? Het antwoord is simpel. het ZO 4-in-1 startpakket is je basis voor een duurzaam schoon huis. Daarmee maak je ongeveer een jaar lang schoon.

Klaar voor een jaar met de ZO huiscollectie

• 4 ZO forever sprayers
•  navulzak ZO alles schoon
• navulzak ZO sanitair schoon
• navulzak ZO keuken schoon
• navulzak ZO glas schoon
• 4 verschillende ZO microvezeldoeken

Elke reiniger is anders

De verschillende reinigers, sprayers en doeken hebben unieke eigenschappen. ZO alles schoon heeft een natuurlijk frisse sinaasappelgeur. Je maakt er houten, metalen en kunststof oppervlakken in huis snel én hygiënisch mee schoon. ZO sanitair schoon heeft de geur van eucalyptus en rozemarijn en is speciaal voor de badkamer en de wc. Deze milieuvriendelijke sanitairreiniger verwijdert kalk en zeepresten en voorkomt kalkaanslag. Met ZO keuken schoon met frisse citroengeur, haal je vuil én vet van je aanrecht, kookplaat en vloer. ZO glas schoon is geurloos, zodat je ruiten en beeldschermen streeploos schoon worden. De microvezeldoek die hierbij hoort heeft een schoonmaakzijde en een poleerzijde voor een streeploos resultaat.

Forever sprayers

We zeiden het al, met het ZO 4-in-1 startpakket doe je een jaar. Maar de sprayers uit het pakket zijn forever: ze gaan je leven lang mee. Je hoeft alleen maar navulzakken te kopen. Dat scheelt op jaarbasis al zo’n 40 plastic flessen. Als je de sprayers overal in huis in de juiste ruimte neerzet, wordt elke dag schoonmaken nog makkelijker.

Extra hygiënisch

Schoonmaken met ZO is hygiënischer dan met een emmer sop? Want elke keer dat je je doek uitspoelt, wordt het water vuiler. Met je uitgespoelde doek verspreid je het vuil dus eigenlijk door je huis. Een nieuw sopje maken kost meer zeep, meer water en meer energie.

En hoe zit het met desinfecteren?

We konden het afgelopen jaar er niet omheen, desinfecteren. Maar moet je in huis wel desinfecteren? Neer, desinfectie is thuis niet nodig. Als je een oppervlak insprayt en afneemt met een schone microvezeldoek, is het oppervlak vrij bacteriën, virussen en schimmels. Twijfel je, neem het oppervlak dan af met keuken- of toiletpapier.

Vragen? Vragen!

Bij ZO hebben we regelmatig schoonmaaktips voor je. Heb je tips voor ons? Of heb je een schoonmaakvraag? Laat het ons weten. Dat gaat het makkelijkst via onze contactpagina .

Bestel de ZO huiscollectie hier

Deel dit artikel via social media