Maak kennis met ZO handen schoon

Bij ZO maken we producten die ontworpen zijn om je leven duurzamer te maken. Zonder dat je daarover hoeft na te denken. Als het aan ons ligt, schudden we de markt lekker op. Bijvoorbeeld met onze nieuwe handen schoon schuimzeep. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je handen en veilig voor het milieu. En nee, het is beslist geen doorsnee handzeep.

Foam it
ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met milde geur die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De eerste handzeep die echt duurzaam is. Je handen worden schoon én zacht. Dus handen wassen? Foam it!

Zo handen schoon is verkrijgbaar in een foamer van 250ml. De foamer is er in twee kleuren: amber en onyx. Ze passen perfect bij onze sprayers. Met de navulzak van 500 ml vul je de foamer 2 keer en kun je in totaal 640 keer pompen. Dat betekent dat ZO handen schoon drie keer langer meegaat dan gewone handzeep.

Geuren

Onze schuimzeep is in twee geuren verkrijgbaar: kokos en groene thee. De parfums die we in de schuimzeep gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu. Daarom vind je op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.

Handig startpakket
Het startpakket is het handigst. Het bestaat uit 1 foamer en 1 navulzak ZO handen schoon. Met de inhoud van dit pakket kun je maar liefst 640 keer pompen. De doos gooi je natuurlijk niet weg. Die gebruik je bijvoorbeeld om je lege navulzakken naar ons terug te sturen. Hoe dit moet vertellen we je op onze recyclepagina.

We hebben ook een pakket met een foamerhouder. Zo blijft je foamer mooi op zijn plek en kan je hem aan de muur bevestigen.

Bestel direct

Deel dit artikel via social media