terug naar blog

Maak kennis met ZO handen schoon

  • ZO gezegd

Bij ZO maken we producten die ontworpen zijn om je leven duurzamer te maken. Zonder dat je daarover hoeft na te denken. Als het aan ons ligt, schudden we de markt lekker op. Bijvoorbeeld met onze nieuwe schuimzeep. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je handen en veilig voor het milieu. En nee, het is beslist geen doorsnee handzeep.

Foam it
ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met milde geur die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De eerste handzeep die echt duurzaam is. Je handen worden schoon én zacht. Dus handen wassen? Foam it!

Zo handen schoon is verkrijgbaar in een foamer van 250ml. De foamer is er in twee kleuren: amber en onyx. Ze passen perfect bij onze sprayers. Met de navulzak van 500 ml vul je de foamer 2 keer en kun je in totaal 640 keer pompen. Dat betekent dat ZO handen schoon drie keer langer meegaat dan gewone handzeep.

Handig startpakket
Het startpakket is het handigst. Het bestaat uit 1 foamer en 1 navulzak ZO handen schoon. Met de inhoud van dit pakket kun je maar liefst 960 keer pompen. De doos gooi je natuurlijk niet weg. Die gebruik je bijvoorbeeld om je lege navulzakken naar ons terug te sturen.

Bestel direct

Deel dit artikel via social media