Je komt ZO overal tegen. Thuis, op je werk, in de sportschool en nu ook bij B&B ‘t Heide Huisje: een duurzame B&B in de buurt van Den Bosch Nederland. Miranda Verberne, de eigenaar, vertelt waarom ze voor ZO koos en wat haar favoriet is.

In ‘t Heide Huisje van Miranda Verberne kun je logeren, maar ook vergaderen, fotograferen en genieten. Het is een echte inspiratielocatie, aan de rand van de Nulandse Heide, tegen het natuurgebied Karregat. In de sfeervolle eetkeuken van ’t Heide Huisje is plek voor 10 mensen.

ZO past helemaal bij ons
Miranda koos bewust voor ZO. “Ik gebruik ZO voor alle ruimtes. Het maakt echt goed schoon, het is fijn om in je handen te hebben, en het ziet er leuk uit. Ik merk dat onze gasten vooral dat laatste ook erg waarderen. Dus het is mooi dat het ook qua design bij ons past. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat ZO net als wij duurzaamheid als uitgangspunt hebben.”

Fan
“We proberen t Heide Huisje zoveel mogelijk duurzaam te laten worden. Dat doen we onder meer met onze zonnepanelen. En we maken de bedden op met lakens en overtrekken van biologisch katoen. ZO past helemaal bij ons eigen concept. We gebruiken alles van ZO. Maar ZO sanitair gebruiken we het meest. Dat is echt mijn favoriet.”

Deel dit artikel via social media