Het Faire Oosten, een schone zaak

Je komt ZO overal tegen. Op je werk, in de sportschool, in restaurants. En in steeds meer winkels in Vlaanderen en in Nederland. Bijvoorbeeld in fairtrade warenhuis het Faire Oosten in Amsterdam. En Fred Kroneman heeft de forever bottles niet alleen bij hem in de winkel staan, maar ook bij hem thuis.

Het Faire Oosten is een fairtrade warenhuis. Opgericht in 2014, vanuit het besef dat fast fashion en goedkope massaproductie niet meer van deze tijd zijn. Niet voor de planeet. En niet voor de mensen die erop wonen. Inmiddels is Het Faire Oosten – House of Impact –uitgegroeid tot een warenhuis met het grootste aanbod fair fashion in Amsterdam en omstreken. Je vindt er onder meer mode, accessoires, sieraden, interieurdesign, woontextiel, servies, een uitgebreide body & mind collectie, eten & drinken, babycadeaus, boeken, en nog veel meer. Van erkende merken en van dappere start-ups.

We’re in this together

Fred: “We verkopen unieke producten. En we willen in onze winkel laten zien dat je daarmee het dagelijks leven fijner kan maken. Voor jezelf, maar ook voor de maker en de ontvanger. Ons motto is: We’re in this together. En bij het Faire Oosten leven we ook echt naar dat motto.”

In de winkel

“Ik leerde ZO kennen via Insta: duurzame, handige, goede en fijne producten om mee te werken. En voordelig in het gebruik. In onze keuken en toilet laten we iedereen kennismaken met de producten van ZO. De natuurlijke geur zorgt ervoor dat je stijlvol kunt poetsen. Ik gebruik het thuis. En ik adviseer het mijn klanten. Want kennis delen is macht, ervaringen geven en delen is teamwork. ZO past helemaal bij ons. Daarom krijg je bij ons in de winkel bij de aanschaf van een ZO startpakket, een cadeautje.”

Nieuwsgierig naar het fairtrade warenhuis? Of benieuwd naar het cadeautje dat je daar krijgt bij ZO? Je vindt dit House of Impact in winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam. Kijk op hetfaireoosten.nl of volg het Faire Oosten op Instagram: hetfaireoosten.

Deel dit artikel via social media