Healthy by Vera, een schone zaak

Je komt ZO overal tegen. Thuis, op je werk, in de sportschool of zomaar tijdens een retreat op bijvoorbeeld Ibiza. Want healthy food creator Vera Vos is fan van ZO en heeft het altijd bij zich.

Een jaar geleden combineerde Vera Vos haar ervaring als gastvrouw en coach, met haar liefde voor vegetarisch eten. En maakte een droom waar: al reizend en kokend mensen ontmoeten. Als retreat-chef kookt Vera voor uiteenlopende groepen. In uiteenlopende keukens. Van een camping op Vlieland tot een villa op Ibiza. De locaties waar ze werkt zijn elke keer anders. Maar van elke keuken maakt zij haar eigen plek. Met haar eigen koksmessen, haar eigen muziek én haar sprayer ZO keuken schoon.

Altijd op locatie

Vera is blij met ZO. “Hygiëne is natuurlijk belangrijk als je eten klaarmaakt. En natuurlijk zijn de keukens waar ik kom altijd wel schoon, maar ik wil ook schoon hóuden. Vroeger nam ik altijd van die kant-en-klare wegwerpschoonmaakdoekjes mee. Die zijn heel makkelijk. Maar ik vroeg me wel af wat de impact daarvan is op het milieu. Met ZO keuken schoon weet ik dat dat goed zit. Al viel ik in eerste instantie vooral voor de uitstraling. Dat is toch het eerste waar ik zelf naar kijk.”

Meenemen

“Ik werk op zoveel verschillende plekken. Daar vind ik vaak chemische dingen in het gootsteenkastje. Dat past niet bij de manier waarop ik werk. Bovendien is ZO keuken schoon superhandig. En veel effectiever dan steeds een sopje maken. ZO keuken schoon kan ik altijd meenemen, het is echt onderdeel geworden van mijn gereedschap.”

Benieuwd naar wat Vera maakt? Kijk op healthybyvera.nl of volg Vera op Instagram: healthy.byvera.

ZO keuken schoon meteen bestellen? Shop nu.

Deel dit artikel via social media