Geniet je ook ZO van de zomer?

Het wordt deze week lekker warm in Nederland en Vlaanderen. En dat betekent … barbecuen. Wist je al dat ZO afwas schoon de ideale BBQ-reiniger is? Na gebruik even infoamen, in laten trekken en afnemen.

Omdat we bij ZO van de zomer houden, geven we samen met FonQ een prachtige Weber BBQ weg, ter waarde van € 349. Natuurlijk krijg je daar onze ZO afwas schoon bij. Bestel tussen 11 en 18 augustus en je maakt automatisch kans.

shop nu

Een schone barbecue

Geen zomer zonder barbecue: de gezelligste manier om samen te eten én te genieten van het mooie weer. Maar schoonmaken kan een gedoe zijn. Daarom hebben we een echte zomertip: foam je barbecue aan het eind van de avond in met ZO afwas schoon. ZO afwas schoon heeft een rijk en krachtig ontvettend schuim dat goed hecht. Laat een paar minuten intrekken, foam je kokosspons in en verwijder alle restjes. Even afspoelen en klaar ben je. Nog niet helemaal tevreden? Herhaal de stappen dan gewoon nog een keer. Geen kokosspons in huis? Onze ZO keukendoek werkt ook goed.

Lees hier duurzame BBQ tips

Winnen met ZO

Bestel je tussen 11 en 18 augustus, dan maak je automatisch kans op de schitterende Weber Master Touch GBS E-5755 houtskoolbarbecue ter waarde van € 349. Grillen, roken, braden? Deze Weber kan het allemaal. Met handige extra’s zoals een rvs-rooster, dekselhouder en handige asopvangpan.

Niet gewonnen? Of kun je niet wachten? Deze Weber is, exclusief voor ZO-gebruikers, te bestellen bij onze partner FonQ voor de speciale prijs van € 249,95.

shop bij FonQ

Deel dit artikel via social media