Een schone vaat met ZO afwas schoon: de eerste afwasfoam

ZO introduceert afwas schoon: een rijke, geurige foam die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dus ook het parfum is 100% natuurlijk.

Nieuw: afwassen met ZO

Afwassen gaat niet meer als vroeger: het meeste gaat in de vaatwasser. Tegenwoordig gebruik je afwasmiddel om snel en gericht iets af te wassen. Met gewoon handafwasmiddel verspil je veel: afwasmiddel én water. ZO afwas schoon is het eerste echt duurzame, schuimende afwasmiddel. Makkelijker dan een knijpfles, en zuiniger met water en energie. Je sprayt het schuim direct op de vaat en je kunt meteen afwassen. Het schuim heeft een reinigende werking en komt ook op moeilijke plekken in bijvoorbeeld babyflessen of de mengkom van je blender.

Foam, tegen verspilling

ZO afwas schoon is schuimend afwasmiddel: het eerste van Nederland. Foam heeft als voordeel dat je nooit teveel gebruikt. Bovendien heb je zo geen zeepresten. Foam je vaat 1 of 2 keer in en gebruik een borstel of kokosspons om het vuil weg te halen. Spoel daarna af met koud water en laat drogen. Is de vaat heel erg vet, dan gebruik je warm water. ZO afwas schoon is niet alleen geschikt voor de vaat. Het is ook ideaal voor het reinigen van de oven, blender, het rooster van de afzuigkap, babyflesjes, de airfryer en de barbecue. Even infoamen, laten intrekken en afnemen met een doek of keukenpapier.

Kind kan de afwas doen

Met ZO afwas schoon wordt afwassen leuk. Omdat het uitsluitend uit vegan ingrediënten bestaat die voorkomen in de natuur, kunnen ook kinderen nu veilig de afwas doen. Heet water is niet meer nodig en omdat ZO afwas schoon huidvriendelijk is, zijn ook handschoenen overbodig.

Nu verkrijgbaar

ZO afwas schoon heeft de frisse geur van pompelmoes en limoen. De ZO foamsprayers zijn verkrijgbaar in de kleuren onyx en amber. De sprayers gaan een leven lang mee. Met een navulzak kun je de forever bottle maar liefst 5 keer vullen.

shop nu

Deel dit artikel via social media