Op onze site lees je precies welke ingrediënten er in onze reinigers zitten. Want daar willen we zo transparant mogelijk over zijn. En omdat er een internationale afspraak is over hoe je die ingrediënten noemt, lees je ook woorden als citric acid. Dat klinkt niet zo natuurlijk. Maar dat is het toch echt.

Al onze producten zijn vegan. We testen niets op dieren en in onze reinigers zitten alleen natuurlijke stoffen van plantaardige bronnen. Omdat we ingrediënten gebruiken die voorkomen in de natuur, zijn onze reinigers zo afgebroken: want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook weer af.

Citric acid
Likt je hond een keer een plasje met wat reiniger op, dan is dat niet schadelijk. Al beloven we niet dat je hond het lekker vindt. Op onze site zetten we precies welke ingrediënten waarin voorkomen. En we gebruiken de internationale, scheikundige namen. Zo kan er namelijk geen misverstand over een ingrediënt of een allergeen ontstaan. En citric acid? Dat klinkt inderdaad heel chemisch, maar het is gewoon citroenzuur.

Deel dit artikel via social media