De aanmaaklimonade onder de reinigers

Reinigers van ZO zijn concentraten. Je mixt ze zelf met water, in een sprayer die een leven lang meegaat en die je niet wegstopt, maar in het zicht zet. Dat heeft allerlei voordelen. We hoeven geen water te vervoeren. Je bespaart per jaar al gauw 40 plastic flessen. En je maakt ongemerkt vaker schoon.

Je koopt onze forever bottle één keer, je hebt hem voor altijd

Niets is duurzamer dan lang met producten doen. Met ZO zeg je gedag tegen single use plastic. Want onze ZO sprayers en foamer zijn forever: je hebt ze voor altijd. Dat scheelt in een gemiddeld huishouden elk jaar zo’n 52 plastic flessen. Gaat je sprayer toch stuk? Stuur ‘m retour en je krijgt een nieuwe. Wij recyclen de sprayer weer, net als alle andere ZO verpakkingen die je niet meer gebruikt.

Met respect voor de aarde

ZO is het eerste schoonmaakmerk dat écht 100% natuurlijk is. Daarom staan er op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.

Al onze producten zijn vegan. We testen niets op dieren en in onze reinigers zitten alleen natuurlijke stoffen van plantaardige bronnen. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook weer af.

Shop nu

100% natuurlijk

Vegan en dierproefvrij

Geen gevaarsymbolen

Zonder verspilling

Gemaakt in Nederland

'Uitstekend'

Een score van 9.5 uit 10

Super handig

Ik heb de eerste complete set gekregen. Ben het gaan gebruiken en wat ben ik verrast, zo snel alles schoon met gemak. Het scheelt zoveel tijd dat ik echt niet meer anders wil. De keuken, de badkamer en de wc ruikt heerlijk fris. De ramen blijven schoon ook na een regenbui. Verbazingwekkend zo fijn spul.

Anita
Ik ben ZOOOO blij

Ik ben ZOOOO blij dat ik jullie leren kennen heb. Als boerin ben ik steeds op zoek naar middeltjes om zo snel mogelijk iets proper te krijgen zonder er te veel zaken bij te moeten sleuren. ZO is PERFECT. Het ruikt subtiel lekker en het maakt ZO efficiënt schoon met enkel een tof!

Nadine
ZO producten zijn heerlijk

ZO producten zijn heerlijk, zo maken goed en milieuvriendelijk schoon, ruiken zalig en de kokos handwas is bij ons favoriet. Kortom geniet terwijl je het milieu helpt en bespaart Probeer ZO producten en wordt ook fan van ZO! Wij raden het iedereen aan, ook leuk als kadootje trouwens.

TielseDi

Reinigers

Het enige dat je nodig hebt voor een schoon huis, zijn onze vier sprayers. Voor elke ruimte een, met een perfect matchende doek. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook.

Shop nu

Vloer

Voor een schone vloer heb je vanaf nu geen emmer, water of mop meer nodig. Want onze ZO vloer schoon spraywisser verandert de manier waarop we vloeren reinigen. Beloofd. Dankzij het handige spraymechanisme en de uitwasbare microvezelpad heb je nooit meer gedoe met natte dweilen. De ZO vloer schoon spraywisser is altijd klaar voor gebruik en ziet er ook nog eens goed uit.

Shop nu

Handzeep

ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met milde geur die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Ook het parfum, en dat is uniek, is 100% natuurlijk. Je handen worden schoon én zacht.

Met ZO handen schoon heb je 3 keer meer zeep dan reguliere handzeep. Want voor een goede dot foam heb je maar een druppeltje zeep nodig. Zo heb je dus minder zeep nodig voor meer zeep.

Shop nu

Afwassen

Afwassen gaat niet meer als vroeger: het meeste gaat in de vaatwasser. Tegenwoordig gebruik je afwasmiddel om snel en gericht iets af te wassen. Met gewoon handafwasmiddel verspil je veel: afwasmiddel én water. ZO afwas schoon is het eerste echt duurzame, schuimende afwasmiddel. Makkelijker dan een knijpfles, en zuiniger met water en energie.

Shop nu

Start vandaag met duurzaam schoonmaken