Nooit meer schoonmaken

Zo doen we dat

Reinigers van ZO zijn concentraten. Je mixt ze zelf met water, in een sprayer die een leven lang meegaat en die je niet wegstopt, maar in het zicht zet. Dat heeft allerlei voordelen. We hoeven geen water te vervoeren. Je bespaart per jaar al gauw 40 plastic flessen. En je maakt ongemerkt vaker schoon. Elke dag weer. En goed om te weten: we werken altijd en alleen maar met natuurlijke ingrediënten. Bij ons geen gevarensymbolen, geen schadelijke stoffen en geen afval. Maar lekker schoon, zonder dat je de planeet om zeep helpt.

Ook stoppen met schoonmaken?

Stap dan nu over op schoonhouden. Dat is zo geregeld. Bestel een startpakket en we gaan meteen met je bestelling aan de slag. Je hebt je ZO startpakket binnen 48 uur in huis.

Veelgestelde vragen

Waarom is schoonmaken met ZO hygiënischer?

Als je met een emmer sop schoonmaakt, spoel je het doekje steeds in hetzelfde water uit en verspreid je vuil en bacteriën. Met ZO spray je een oppervlak in en veeg je het schoon met een microvezeldoek. Bovendien zijn onze sprayers zo mooi dat je ze in het zicht zet. Waardoor je ze veel makkelijker pakt en dus veel sneller even schoonmaakt.

Wat kost schoonmaken met ZO?

Een navulverpakking kost € 15,-. Een gemiddeld huishouden in Nederland komt dan uit op € 1,50 per maand: een koopje! Met een gevulde sprayer spray je maar liefst 400 keer.

Moet ik alle vier de reinigers in huis hebben?

Ja, elke reiniger heeft zijn eigen werking. ZO glas schoon zorgt voor een streeploos resultaat. ZO keuken schoon is een betere ontvetter. ZO sanitair schoon zorgt voor een betere ontkalking van kranen en wanden. En ZO alles schoon gebruik je voor de rest: bijvoorbeeld in de woonkamer. Er is dus voor elke ruimte in huis een sprayer.

Wat maakt jullie microvezeldoek anders?

Onze absorberende doekjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen. Ze gaan lang mee. Je kunt ze tot wel 300 keer in de wasmachine doen. En ze zijn er in verschillende kleuren: zo haal je de doekjes voor de wc en het aanrecht nooit meer door elkaar. Ook voor glas hebben we een aparte doek. De alles schoon doek werkt als droge doek perfect voor het afnemen van stof.

Waar kan ik ZO reinigers voor gebruiken?

Onze reinigers gebruik je elke dag, daar zijn ze voor gemaakt. Met ZO keuken schoon maak je elke dag na het koken je aanrecht en je kookplaat schoon. Met ZO sanitair schoon houd je de badkamer schoon én kalkvrij door elke dag even te sprayen. ZO alles schoon gebruik je voor vloeren, tafels, kasten en kastjes. Je spiegel, laptop of tv-scherm maak je schoon met ZO glas schoon en de speciale glasdoek.

Onze klanten aan het woord

Een score van 9.5 uit 10

Blij mee

Mijn zus rade mij dit product aan, ik kreeg mijn inductie plaat niet mooi schoon je zag allemaal strepen maar nu met glas schoon helemaal top, en de rest ook heel makkelijk schoonmaken nu, heel blij mee.

Wobben
Win win

Praktische makkelijke manier van schoonhouden me deze schoonmaak middelen. Schoonhouden i.p.v. schoonmaken, ik ben om. Voor alles een eigen doek en kleur, duidelijk en zelfs voor de kinderen stimulerend om meteen ff het aanrecht of tafel af te doen....win win. En de geuren zijn subtiel lekker, zonder te sterk overheersend de ruimte te vullen.

Monique
Zuinig en mooi

Dankjewel ZO zo kan de vloerwisser zelfs in het zicht blijven hangen ,hij past perfect in ons interieur. Daarnaast is hij zeer zuinig in gebruik, en super gemakkelijk om snel even er door te gaan

corrriene