Kortingscode voorwaarden

Kortingscodes door ZO Clean Planet B.V.

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door ZO Clean Planet B.V. (ZO). Door gebruik te maken van kortingscodes op zoschoon.nl ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door ZO.
 2. Voor digitale kortingscodes geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
 4. Kortingscodes uitgegeven door ZO kun je gebruiken voor aankopen bij zoschoon.nl.
 5. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
 6. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 7. Indien je de producten retourneert waarmee je de kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
 8. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
 9. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 10. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 11. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 13. Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode inwisselen, mits anders aangegeven bij een actie.
 14. Een kortingscode is niet te combineren in combinatie met andere kortingsacties en/of afgeprijsde artikelen.
 15. Een kortingscode is niet geldig op nieuwe producten (jonger dan 6 maanden), mits anders aangegeven.
 16. ZO is te allen tijde bevoegd kortingscodes tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.