preloader
Terug naar boven

Mix it.
Spray it.
Wipe it.

Ouderwets schoonmaken met een emmer sop is eigenlijk helemaal niet zo hygiënisch. Doordat je het doekje steeds in hetzelfde water uitspoelt, verspreid je vuil en bacteriën. Daarom doen wij het anders. Met ZO mix je de reiniger zelf in de sprayer. Je sprayt een oppervlak in en veegt het schoon met de juiste microvezeldoek. Die je na gebruik uitspoelt en aan een haakje laat drogen.

Op de wc kun je ook afnemen met toiletpapier. Ga je elektrische apparaten of beeldschermen schoonmaken? Spray het schoonmaakmiddel dan niet op het oppervlak, maar eerst op de doek. 

Klaar? Zet de sprayer dan niet weg in een keukenkastje, maar laat hem in het zicht staan. Je maakt dan veel vaker even schoon.

En hergebruiken

Je krijgt onze reinigers thuisgestuurd in handige navulzakken van 500 ml. De navulzakken zijn gemaakt voor hergebruik. Is de zak leeg, dan stuur je hem gratis naar ons terug. We vullen hem dan weer voor je. Kunnen de zakken niet meer gevuld worden, dan gebruiken we ze als grondstof voor nieuwe producten. Zo hebben we geen afval.

'Als je het omrekent, is ZO heel goedkoop. Veel goedkoper dan kant-en-klare schoonmaakmiddelen. Met een navulzak doen wij, een gezin van 4, dik een jaar!'