preloader
Terug naar boven

Allemaal een lintje!

Wie mag er van jou wel een lintje?

Op de dag voor Koningsdag krijgen duizenden mensen een koninklijke onderscheiding. Wat ons betreft krijgen jullie er allemaal ook een, omdat je duurzaam schoonmaakt. Ken je iemand die een onderscheiding verdient? Dat gaan we regelen, lees snel verder.

Vlak voor Koningsdag regent het lintjes. Iedereen die iets moois, dappers of liefs doet voor de samenleving komt in aanmerking. Ken jij iemand die je een onderscheiding gunt? Je vriendin bijvoorbeeld omdat ze zich bewezen heeft als thuisjuf? Of de buurman die je sleutels heeft gevonden? Bestel een ZO huiscollectie en laat ons weten wie die onderscheiding verdient: aan hem of haar sturen we dan helemaal gratis een ZO kennismaker.

Wat moet je doen?

1. Bestel een ZO huiscollectie.

2. Vul de gegevens in van de persoon die je de onderscheiding gunt.

3. Wij doen de rest!

    Jouw gegevens

    Actie alleen geldig bij aanschaf van een ZO huiscollectie    Ontvanger kennismaker

    Geldig op bestellingen geplaatst van 12 tot 28 april 2021. 1 pakket per huiscollectie. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen.