preloader
Terug naar boven

Opgeruimd!

Voorjaar, traditioneel dé tijd voor de grote schoonmaak. Maar wie schoonmaakt met ZO, heeft dat helemaal niet nodig. Want met sprayers overal in huis hou je alles het hele jaar door gewoon bij. Daarom heb jij dit voorjaar tijd voor het echte opruimwerk. Hoe je dat aanpakt, leert Marie Kondo je. We geven maar liefst 10 van haar boeken weg.

Haal je kasten leeg, ruim je lades op, schep orde in je huis én in je hoofd. Want dat is een van de prettige bijwerkingen van opruimen, je wordt er zelf ook opgeruimd van. Marie Kondo is dé opruimgoeroe. In haar boeken legt ze geestig en helder uit hoe je van een rommelige ruimte een oase van rust maakt. Bestel voor 15 april 2021 een ZO huiscollectie en je maakt kans op een van de 10 boeken die we weggeven. De winnaars maken we eind april bekend.

Actievoorwaarden ZO opgeruimd

  • iedereen die een ZO huiscollectie koopt voor 23 april maakt automatisch kans op één van de 10 boeken Spark Joy. De actie loopt van 30 maart 2021(0:01) tot en met 22 april 2021(23:59).
  • de actie is alleen van toepassing op de ZO huiscollectie.
  • de actie is alleen geldig voor afleveradressen binnen Nederland en Belgie.
  • het is niet mogelijk om in plaats van het boek contant geld te ontvangen.
  • de prijswinnaars worden bekend gemaakt op 25 april via social media.
  • ZO!Schoon B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen